Рецепт Крильця в клярі на сковороді
Сьогодні я розповім вам, як приготувати хрусткі крильця по-корейськи.
Існує безліч варіацій цієї страви, однак цей рецепт відмінно підійде для тих, хто готує крильця в клярі вперше.
опис приготування:
Курячі крильця по-корейськи залишаться неймовірно хрусткими і апетитними навіть на наступний день! Для подачі до столу вам навіть не знадобиться будь-якої соус, просто насолоджуйтеся самостійним смаком страви.
- Курячі крильця— 1,6 кілограма(Крильця промити і просушити)
- сіль— 1 Чайна ложка
- Чорний перець (мелений) — 1 Чайна ложка
- імбир— 1 Чайна ложка(Імбир дрібно нарізати)
- Картопляний крохмаль— 2/3 склянки(Можна використовувати кукурудзяний крохмаль)
- арахіс (опціонально) — 1/3 склянки
- часник— 4 зубчики(Часник дрібно нарізати)
- Перець чилі (опціонально) — 3-4 штук(Перець повинен бути цілісним, сушеним)
- Соєвий соус— 1/4 склянки
- рисовий сироп— 1/2 склянки(Можна використовувати кукурудзяний сироп)
- оцет— 1 Ст. ложка
- гірчичний (опціонально) — 1 Ст. ложка
- Коричневий цукор— 1 Ст. ложка
- кунжут— 1 Ст. ложка
- Олія виноградних кісточок— За смаком(Також можна використовувати будь-яку рослинну олію, арахісове масло)
Помістіть шматочки курки в миску. засипте сіллю, перцем. додайте імбир. Все добре перемішайте руками.
В окрему миску висипте крохмаль. Кожен шматочок обваляйте в крохмалі таким чином, щоб крохмаль розподілився рівномірно. Потім "; вичавіть" кожен шматочок для того, щоб крохмаль якомога щільніше покривав крильця.
Займемося приготуванням соусу. Сушений перець очистіть від насіння і наріжте поперек на шматочки розміром в 1 см.
Нагрійте глибоку сковороду (або вок) на стреднем вогні.
додайте 2 столові ложки олії, нарізаний часник і сушений перець чилі. Помішуйте дерев'яною ложкою до появи аромату.
Додайте соєвий соус, рисовий сироп, оцет і гірчицю (опціонально). Помішуйте дерев'яною ложкою. Дати покипіти пару хвилин. Додайте коричневий цукор, продовжуйте помішувати. Зніміть соус з вогню і відставте в сторону.
Смажимо нашу курочку. У сковороду або каструлю налити 4 склянки олії. Розігріти на великому вогні протягом 7-8 мінут.Проверьте готовність масла. Для цього опустіть шматочок курки: якщо масло закипить, значить, воно вже достатньої температури для смаження. Опускайте нарізані шматочки курки в масло одне за іншим. Готуйте протягом 12-13 хвилин, перевертаючи їх щипцями для готування.
Дістаньте шматочки курки і перекладіть їх в сито. Позбавтеся від зайвого масла. Дайте крильцям полежати пару хвилин.
Знову розігрійте масло і обсмажуйте крильця ще 12-15 хвилин до золотисто-корічневного кольору і хрусткої скоринки. Якщо ваша сковорода або каструля недостатньо великі, розділіть курячі крильця на невеликі порції і обсмажуйте їх по-окремо. Якщо ж розмір посуду дозволяє вам обсмажити їх все відразу, додайте трохи більше масла, ніж зазначено в рецепті.
Коли крильця будуть готові, розігрійте ваш соус. Доведіть його до кипіння. Потім занурте ваші курячі шматочки в соус і добре перемішайте дерев'яною ложкою для рівномірного покриття. Зніміть ваше блюдо з вогню і перекладіть на велику тарілку. Зверху посипте невеликою кількістю кунжуту. Хрустка курочка по-корейськи готова. Смачного!
Подібні рецепти
Крильця в томатному соусі
Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...
Крильця в клярі
Курячі крильця приготовані в клярі - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру на обід або вечерю, це чудова закуска до пива для дружніх посиденьок, це просто смачно! А готується нескладно. опис приготування: Смачний хрусткий кляр і ніжне куряче м'ясо всередині ... хочете приготувати цю стр...
Курка в клярі на сковороді
Хочете приготувати соковите куряче філе? Дотримуйтесь цього рецепту і у вас вийде дуже смачне домашнє блюдо, яке не залишить нікого байдужим. Також підійде для святкового застілля. опис приготування: Як зробити курку в клярі на сковороді? Дуже просто! Курячі грудки відбиваємо, солимо і перчимо...
Крильця на сковороді
Хочете смачно і недорого поїсти? Тоді зробіть блюдо за рецептом, як приготувати крильця на сковороді. До них я подаю обсмажений у фритюрі картопля кубиками. ситне, пікантність, дуже смачна страва. опис приготування: Курячі кришки перед початком приготування варто підготувати: обрізати найменшу...
Кільця кальмара в клярі
Хочу показати як приготувати кільця кальмара в клярі. Дуже важливо правильно приготувати тісто, щоб кільця вийшли хрусткими, а кальмар встиг приготуватися. Тому уважно дотримуйтесь рецептом. опис приготування: Завдяки спеціальному клярі на дріжджах скоринка навколо кальмара виходить об'ємною, ...