Рецепт Крем-пюре з печериць
ніжне, ароматне і шалено апетитне блюдо, — і це все про крем-пюре з печериць в домашніх умовах! готується легко, з доступних продуктів. А виходить вишуканим і смачним! Спробуйте!
опис приготування:
Такий рецепт приготування крем-пюре з печериць можна по праву назвати класикою французької кухні. Ніжне й ароматне настільки, що іноді я навіть не додаю нічого, крім солі, з приправ. Ну, хіба що зелень можна підібрати (базилік буде цікаво поєднуватися, наприклад), або подавати з магазинними сухариками з сирним смаком. словом, Не буду багато рекламувати, — ось вам класичний рецепт крем-пюре з печериць, спробуйте!
- печериці— 600 грам
- борошно— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- молоко— 4 склянки
- вода— 1 Склянка(або бульйон)
- Цибуля— 1 штука
- морква— 1 штука
- спеції— За смаком
2. Перекладаємо грибне пюре в каструлю, подачі води та 1 ст.л. масла. Наверх викладаємо цибулю і моркву. Тушкуємо на маленькому вогні 30-40 хвилин.
3. В окремій каструлі розтоплюємо вершкове масло, обсмажити в ньому борошно, а потім додамо кип'ячене молоко. варимо, помішуючи, щоб не було грудок.
4. Тепер додамо цю суміш до вже готового пюре (цибулю і моркву виймаємо), додамо спеції і сіль. варимо ще 5 хвилин, постійно помішуючи.
5. Подаємо, прикрасивши зеленню і половинками печериць. Смачного!
Подібні рецепти
Телятина відварна
Смак цього супу дуже сподобався всій моїй родині. він яскравий, грибний, з тонким вершковим післясмаком. Кремообразная текстура супу досягається шляхом додавання борошна і вершкового масла. опис приготування: Для супу підійдуть гриби не тільки свіжі, але і заморожені, попередньо розморожувати ...
Карпаччо з печериць
А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...
Котлети з печериць
Обожнюю гриби за той дивовижний аромат, який вони надають кожної страви. Не можу не поділитися рецептом котлеток, приготованих з грибів шампіньйонів. опис приготування: Грибні котлети готуються дуже просто. Приготуйте картопляне пюре, обсмажте гриби з цибулею і змішайте їх. Додайте спеції за с...
Класичний десерт «Крем-брюле»
З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...
Класичний крем-брюле
Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...