Рецепт Крем-пюре з печериць

Рецепт Крем-пюре з печериць
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
ніжне, ароматне і шалено апетитне блюдо, — і це все про крем-пюре з печериць в домашніх умовах! готується легко, з доступних продуктів. А виходить вишуканим і смачним! Спробуйте!

опис приготування:

Такий рецепт приготування крем-пюре з печериць можна по праву назвати класикою французької кухні. Ніжне й ароматне настільки, що іноді я навіть не додаю нічого, крім солі, з приправ. Ну, хіба що зелень можна підібрати (базилік буде цікаво поєднуватися, наприклад), або подавати з магазинними сухариками з сирним смаком. словом, Не буду багато рекламувати, — ось вам класичний рецепт крем-пюре з печериць, спробуйте!

  • печериці— 600 грам
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • молоко— 4 склянки
  • вода— 1 Склянка(або бульйон)
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • спеції— За смаком
Крем-пюре з печериць - фото крок 1 1. Цибуля, морква і гриби миємо й чистимо. Частина грибів відкладіть для прикраси, інші подрібніть в м'ясорубці або блендері.

Крем-пюре з печериць - фото крок 2 2. Перекладаємо грибне пюре в каструлю, подачі води та 1 ст.л. масла. Наверх викладаємо цибулю і моркву. Тушкуємо на маленькому вогні 30-40 хвилин.

Крем-пюре з печериць - фото крок 3 3. В окремій каструлі розтоплюємо вершкове масло, обсмажити в ньому борошно, а потім додамо кип'ячене молоко. варимо, помішуючи, щоб не було грудок.

Крем-пюре з печериць - фото крок 4 4. Тепер додамо цю суміш до вже готового пюре (цибулю і моркву виймаємо), додамо спеції і сіль. варимо ще 5 хвилин, постійно помішуючи.

Крем-пюре з печериць - фото крок 5 5. Подаємо, прикрасивши зеленню і половинками печериць. Смачного!

Подібні рецепти

Крем-суп з печериць з вершками

Телятина відварна

Смак цього супу дуже сподобався всій моїй родині. він яскравий, грибний, з тонким вершковим післясмаком. Кремообразная текстура супу досягається шляхом додавання борошна і вершкового масла. опис приготування: Для супу підійдуть гриби не тільки свіжі, але і заморожені, попередньо розморожувати ...

Карпаччо з печериць

Карпаччо з печериць

А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...

Котлети з печериць

Котлети з печериць

Обожнюю гриби за той дивовижний аромат, який вони надають кожної страви. Не можу не поділитися рецептом котлеток, приготованих з грибів шампіньйонів. опис приготування: Грибні котлети готуються дуже просто. Приготуйте картопляне пюре, обсмажте гриби з цибулею і змішайте їх. Додайте спеції за с...

Класичний десерт «Крем-брюле»

Класичний десерт «Крем-брюле»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...

Класичний крем-брюле

Класичний крем-брюле

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...