Рецепт Крем-суп з печериць з вершками
Смак цього супу дуже сподобався всій моїй родині. він яскравий, грибний, з тонким вершковим післясмаком. Кремообразная текстура супу досягається шляхом додавання борошна і вершкового масла.
опис приготування:
Для супу підійдуть гриби не тільки свіжі, але і заморожені, попередньо розморожувати їх не потрібно. Використовуйте улюблені спеції, які підходять для грибних страв. Подавайте суп порційно, гарячим, з сухариками і зеленню. сподіваюся, що моєї рецепт, як приготувати крем-суп з печериць з вершками вам дуже сподобається. хай щастить!
- печериці— 300 грам
- вершки— 120 мілілітрів
- Бульйон м'ясний або овочевий— 700 мілілітрів
- Вершкове масло— 50 грам
- Масло рослинне рафіноване— 1-2 Ст. ложок
- часник— 1-2 зубчиків
- Цибуля— 1 штука
- Борошно пшеничне вищого ґатунку— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
Подрібніть цибулю і часник, обсмажте їх на рослинному маслі до напівготовності.
Додайте печериці та сіль, доведіть продукти до готовності. Паралельно поставте м'ясний бульйон на плиту, доведіть його до кипіння.
Коли гриби будуть повністю готові, всипте борошно, перемішайте і обсмажте ще хвилинку-другу.
Влийте гарячий м'ясний бульйон, доведіть його до кипіння.
Перелийте суп в глибшу тару, додайте шматочок вершкового масла і вершки. Відкоректуйте на сіль. проваріть суп 5-6 хвилин.
Суп зніміть з вогню. Приготуйте погружной блендер. Пюріруйте суп до кремоподібного стану.
Крем-суп з печериць з вершками готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Місячний пиріг
ніжне, ароматне і шалено апетитне блюдо, — і це все про крем-пюре з печериць в домашніх умовах! готується легко, з доступних продуктів. А виходить вишуканим і смачним! Спробуйте! опис приготування: Такий рецепт приготування крем-пюре з печериць можна по праву назвати класикою французької кухні...
Крем яблучний з вершками
Дуже простий кремовий десерт з яблук, вершків і кориці. Діти без розуму від нього! До речі, цей ніжний крем можна використовувати як начинку для різноманітної випічки, а можна прикрашати їм бісквіти! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування крему яблучного з вершками...
Карпаччо з печериць
А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...
Котлети з печериць
Обожнюю гриби за той дивовижний аромат, який вони надають кожної страви. Не можу не поділитися рецептом котлеток, приготованих з грибів шампіньйонів. опис приготування: Грибні котлети готуються дуже просто. Приготуйте картопляне пюре, обсмажте гриби з цибулею і змішайте їх. Додайте спеції за с...
Полуничні коржики зі збитими вершками
Рецепт приготування коржиків з цедрою і начинкою з полуниці і збитих вершків. Розсипчасті коржики з полуницею - це простий і швидкий рецепт десерту. кількість порцій: 6 цукор— 3 1/2 Ст. ложки розпушувач— 1 Ст. ложка(плюс 1/2 чайної ложки) зварений круто жовток— 2 штуки сіль— 1/8 чайних ложки ...