Рецепт Крем яблучний з вершками

Рецепт Крем яблучний з вершками
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Дуже простий кремовий десерт з яблук, вершків і кориці. Діти без розуму від нього! До речі, цей ніжний крем можна використовувати як начинку для різноманітної випічки, а можна прикрашати їм бісквіти!

опис приготування:

Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування крему яблучного з вершками. Дітям дуже подобається таке блюдо, т.к. воно виходить дуже м'яким і ніжним по консистенції. Оптимальне поєднання молочних інгредієнтів, пряної кориці і кисленького яблучка. Спробуйте!

  • яблука кислі— 2 штуки
  • цукор— 1/2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 30 грам
  • сік лимонний— 1 Ст. ложка
  • молоко— 1/2 Ст. ложки
  • вершки— 1/2 склянки
  • обкладинка— 1 щіпка
Крем яблучний з вершками - фото крок 1 яблука миємо, чистимо і нарізаємо кубиками.

Крем яблучний з вершками - фото крок 2 На вершковому маслі обсмажуємо цукор до карамелізації. Викладаємо до нього яблука, обсмажуємо до м'якості, поливаючи їх лимонним соком, а також присипавши корицею і помішуючи.

Крем яблучний з вершками - фото крок 3 Тепер вливаємо молоко і вершки. Варимо кілька хвилин і перетворюємо масу в солодкий крем-суп за допомогою погружного блендера. Прикрашаємо готову страву часточками свіжих яблук і корицею. Смачного!

Подібні рецепти

Крем-суп з печериць з вершками

Шоколадний крем з вершками

Смак цього супу дуже сподобався всій моїй родині. він яскравий, грибний, з тонким вершковим післясмаком. Кремообразная текстура супу досягається шляхом додавання борошна і вершкового масла. опис приготування: Для супу підійдуть гриби не тільки свіжі, але і заморожені, попередньо розморожувати ...

Крем-суп з гарбуза з вершками

Крем-суп з гарбуза з вершками

Рекомендую ніжний і насичений суп всім поціновувачам гарбуза. Записуємо рецепт приготування крем-супу з гарбуза з вершками, і готуємо собі на втіху! опис приготування: Крем-суп готується дуже просто: спочатку робимо пюре, а потім додаємо вершки. Я беру не надто жирні вершки, щоб суп був все-та...

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Карбонара з беконом і вершками

Карбонара з беконом і вершками

Насолоджуйтеся смаком традиційної італійської їжі — пасти карбонара з беконом і вершками. Ситні і легкі в приготуванні спагетті з беконом і вершками не залишать нікого байдужими. опис приготування: Для приготування пасти карбонара з беконом і вершками так само можна використовувати спагетті аб...

Полуничні коржики зі збитими вершками

Полуничні коржики зі збитими вершками

Рецепт приготування коржиків з цедрою і начинкою з полуниці і збитих вершків. Розсипчасті коржики з полуницею - це простий і швидкий рецепт десерту. кількість порцій: 6 цукор— 3 1/2  Ст. ложки розпушувач— 1 Ст. ложка(плюс 1/2 чайної ложки) зварений круто жовток— 2 штуки сіль— 1/8  чайних ложки ...