Рецепт Крильця «Баффало»

Рецепт Крильця «Баффало»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
подивіться рецепт, як приготувати крильця "; Баффало ";, типове американське блюдо, ситне і апетитне. За даним рецептом курячі крильця виходять соковитими завдяки спеціальному томатного соусу.

опис приготування:

Американці люблять снековиє продукти. Такі крила подають до пива. Є кілька варіантів приготування крилець. Мій варіант найбільш вдалий, бо крила подаються відразу в соусі. Залишається тільки з'їсти їх і насолодитися смаком і ароматом.

  • крила курячі— 1 кілограм
  • борошно— 1 Склянка
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • вода— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 0,5 L(для фритюру)
  • часник— 2 зубчики
  • Спеції для курки— 1 Ст. ложка
Крильця Крила треба вимити, видалити залишки пір'я, нарізати крила на частини. Кожне крило має 3 частини. Останню частину можна видалити і не використовувати. У ній їсти нічого. Її можна використовувати для приготування бульйону для інших страв. Отже, крила нарізаємо на 3 частини.

Крильця У миску треба насипати борошно, додати сіль і спеції до птаха, перемішати.

Крильця Вивалявся нарізані крила в борошняної суміші.

Крильця Дайте крил полежати 10 хвилин і знову вивалявся їх в борошняної суміші. У фритюрі обсмажте крила з усіх боків.

Крильця Поки крила смажаться, змішайте томатну пасту, вершкове масло, спеції, видавлений через прес часничок і трохи води. Поставте в мікрохвильовку і розтопіть. перемішайте.

Крильця Обсмажені крила викладіть на паперовий рушник. Стече зайве масло. Кожне крильце наколи на вилку і занурте в томатну масу. Дайте стекти зайвому. Викладіть крила гіркою і подайте до столу.

Подібні рецепти

Копчені крильця

Буберт під журавлинним соусом

соковиті, але хрусткі, золотисті і ароматні крильця — мрія всіх любителів пива і не тільки. З нашим рецептом копчених крилець ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Так як на крилах м'яса мало, то готуються вони досить швидко. Для приготування копчених крилець ще хочу поділи...

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Крильця «барбекю» в маринаді з томатного соусу

Курячі крильця "; барбекю ";, приготовані в духовці, в маринаді з томатного соусу не залишать байдужими нікого, зі столу змітають миттєво. опис приготування: Хто ж не любить курячі крильця? Приготувати їх практично хвилинна справа. Дивіться покроковий рецепт і готуйте. Курячі крильця— 700-80...

Крильця індички з підливою

Крильця індички з підливою

Як часто ви купуєте індичку? Її м'ясо дієтичне і корисне, набагато корисніше, ніж куряче. Не знаю, що з неї можна зробити, тоді ось вам рецепт, як приготувати крильця ідейки з підливою. опис приготування: Як і курячі, крила індички варто розділити на 3 частини і видалити найменшу. Не викидайте...

Крильця курячі в духовці

Крильця курячі в духовці

Пікантні курячі крильця - улюблені ласощі багатьох людей. Цю страву можна побачити в фастфудах, але воно не менш популярне і в ресторанах. А домашня подача може зібрати за столом велику компанію. опис приготування: Цей рецепт порадує любителів гострого, хрусткої скоринки і соковитого філе. А ц...

Крильця курячі в клярі

Крильця курячі в клярі

Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...