Рецепт Карпаччо з печериць

Рецепт Карпаччо з печериць
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів.

опис приготування:

Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають карпаччо, тільки ви, швидше за все, навіть і не підозрювали, що це воно. Ну а щоб надалі ви були в курсі, я розповім вам, що карпаччо — це тонко нарізані скибочки будь-яких сирих продуктів, вірніше в оригіналі для цього використовували тільки яловичину, однак тепер з'явилося безліч варіантів і з іншими інгредієнтами. І я пропоную вам досить простий рецепт карпаччо з печериць, для якого ми візьмемо гриби, трохи овочів і сир. З усього з цього у нас вийде дуже цікава закуска з незвичайним смаком, так що з цим рецептом приготування карпаччо з печериць вам буде, чим здивувати гостей.

  • печериці— 3-4 штук(великі )
  • помідор— 1 штука
  • лук фіолетовий— 1 штука
  • Сир з блакитною цвіллю— 50-70 грам
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • сік лимонний— 1 Ст. ложка
  • зелень свіжа— 30 грам
  • спеції— За смаком(перець чорний мелений, трави провансу )
  • сіль— За смаком
Карпаччо з печериць - фото крок 1 Для початку ми дуже ретельно промиваємо гриби, висушуємо їх за допомогою паперових серветок і очищаємо від верхнього шару.

Карпаччо з печериць - фото крок 2 Далі нарізаємо печериці на дуже тонкі пластинки.

Карпаччо з печериць - фото крок 3 Викладаємо печериці на тарілку, поливаємо лимонним соком, посипаємо спеціями і трохи солимо, залишаємо маринуватися на 5-7 хвилин.

Карпаччо з печериць - фото крок 4 Поверх грибів викладаємо нарізаний тонкими скибочками помідор і цибулю, посипаємо все шматочками сиру і поливаємо оливковою олією, прикрашаємо зеленню. Тепер карпаччо з печериць готове, і його можна подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Карпаччо з яловичої вирізки

Суп з печериць з сиром

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...

Карпаччо з помідорів

Карпаччо з помідорів

Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Карпаччо «Kapreze»

Карпаччо «Kapreze»

Влаштуйте маленький кулінарний театр для гостей вашого столу. Класичний Капрезе в новому, цікавому поданні. Важливо використовувати дуже гострий ніж для нарізання інгредієнтів на найтонші скибочки опис приготування: Помідори наріжте дуже тонко і викладіть на плоске блюдо. Наріжте свіжу моцарел...