Рецепт Карпаччо з печериць
А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів.
опис приготування:
Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають карпаччо, тільки ви, швидше за все, навіть і не підозрювали, що це воно. Ну а щоб надалі ви були в курсі, я розповім вам, що карпаччо — це тонко нарізані скибочки будь-яких сирих продуктів, вірніше в оригіналі для цього використовували тільки яловичину, однак тепер з'явилося безліч варіантів і з іншими інгредієнтами. І я пропоную вам досить простий рецепт карпаччо з печериць, для якого ми візьмемо гриби, трохи овочів і сир. З усього з цього у нас вийде дуже цікава закуска з незвичайним смаком, так що з цим рецептом приготування карпаччо з печериць вам буде, чим здивувати гостей.
- печериці— 3-4 штук(великі )
- помідор— 1 штука
- лук фіолетовий— 1 штука
- Сир з блакитною цвіллю— 50-70 грам
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- сік лимонний— 1 Ст. ложка
- зелень свіжа— 30 грам
- спеції— За смаком(перець чорний мелений, трави провансу )
- сіль— За смаком
Далі нарізаємо печериці на дуже тонкі пластинки.
Викладаємо печериці на тарілку, поливаємо лимонним соком, посипаємо спеціями і трохи солимо, залишаємо маринуватися на 5-7 хвилин.
Поверх грибів викладаємо нарізаний тонкими скибочками помідор і цибулю, посипаємо все шматочками сиру і поливаємо оливковою олією, прикрашаємо зеленню. Тепер карпаччо з печериць готове, і його можна подавати до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Суп з печериць з сиром
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...
Карпаччо з лосося
Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...
Карпаччо з помідорів
Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...
Карпаччо з телятини
В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...
Карпаччо «Kapreze»
Влаштуйте маленький кулінарний театр для гостей вашого столу. Класичний Капрезе в новому, цікавому поданні. Важливо використовувати дуже гострий ніж для нарізання інгредієнтів на найтонші скибочки опис приготування: Помідори наріжте дуже тонко і викладіть на плоске блюдо. Наріжте свіжу моцарел...