Рецепт Крильця в клярі
Курячі крильця приготовані в клярі - це відмінне доповнення до будь-якого гарніру на обід або вечерю, це чудова закуска до пива для дружніх посиденьок, це просто смачно! А готується нескладно.
опис приготування:
Смачний хрусткий кляр і ніжне куряче м'ясо всередині ... хочете приготувати цю страву до дружній вечірці або просто на обід або вечерю? Немає нічого простіше, в цьому рецепті я розповім, як приготувати крильця в клярі. Якщо просто обсмажувати крильця, вони часто виходять сухими, а в клярі курячі крильця будуть соковитими і смачними.
- крильця курячі— 10-12 штук
- яйце— 2 штуки
- майонез— 4 Ст. ложки
- Борошно пшеничне— 3 Ст. ложки
- Соєвий соус— 4 Ст. ложки
- часник— 3-4 зубчиків
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- сіль— 2 щіпки
- Масло рослинне— 250 мілілітрів(для смаження)
Складаємо крильця в миску, туди ж додаємо подрібнений часник і соєвий соус.
Перемішуємо і залишаємо мінімум на годину маринуватися.
У невеликій глибокій мисці збиваємо яйця з майонезом. Додаємо сіль і мелений перець, перемішуємо.
В отриману суміш додаємо борошно, ретельно виделкою або вінчиком збиваємо, щоб не було грудочок. Кляр для крилець готовий.
Ставимо розігріватися на вогонь трохи вище середнього сковороду з рослинним маслом. Вмочуємо крильця в кляр.
Трохи зменшуємо вогонь і смажимо крильця до красивої рум'яної скоринки. Обсмажені крильця викладаємо на паперовий рушник.
І подаємо до столу з будь-яким гарніром. Дуже смачно їсти їх з відвареною картоплею.
Подібні рецепти
Запечені курячі крильця
Кляр був придуманий у Франції і перекладається на російську, як "; рідкий ";. Це рідке тісто створює відмінну корочку для інгредієнтів, які зазвичай обсмажуються. Існує маса страв в такій техніці. опис приготування: Більш за все мені подобається, коли таким чином обсмажується курка. Зовні - пр...
Крильця в клярі на сковороді
Сьогодні я розповім вам, як приготувати хрусткі крильця по-корейськи. Існує безліч варіацій цієї страви, однак цей рецепт відмінно підійде для тих, хто готує крильця в клярі вперше. опис приготування: Курячі крильця по-корейськи залишаться неймовірно хрусткими і апетитними навіть на наступний ...
Кета в клярі
Кета в клярі може бути чудовим блюдом як на обід, так і до вечері. Цей рецепт сподобається кожній господині, адже рибка в клярі виходить ніжною і дуже апетитною, а готується — дуже просто. опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом приготування кети в клярі. Зовсім недавно вирішила при...
Кільця кальмарів у клярі з соусом
Майже у всіх ресторанах в закусочної меню зараз присутні кільця кальмарів в клярі. І, можливо, це вже одна з ваших улюблених закусок! Приготуйте її будинку! Себе побалувати і сім'ю порадувати. опис приготування: Кільця кальмарів у клярі гарні в якості закуски до пива. Приготуйте таку страву з ...
Крабові палички фаршировані в клярі
Крабові палички фаршировані в клярі я пробувала в Курську. Спочатку довго дивувалася винахідливості нашого народу, але спробувавши зрозуміла, що блюдо мені подобається. Ось вам рецепт. опис приготування: Крабові палички фаршировані в клярі можна робити з будь-якою начинкою. Я була свідком і де...