Рецепт Курка з пастою Кампанелла і соусом
Рецепт приготування смажених курячих грудок з пастою Кампанелла, порошком чилі, паприка, часником, цибулею, болгарським перцем, кінзою і томатно-вершковим соусом.
опис приготування:
Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви.
- пасти Кампанелла— 450 грам
- порошку чилі— 1/4 чайних ложки
- перець— 1/4 чайних ложки
- часникового порошку— 1/4 чайних ложки
- морської солі— 1/4 чайних ложки
- чорного перцю— 1/4 чайних ложки
- курячих грудок— 650 грам
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- часнику— 1 Ст. ложка
- свіжої кінзи— 1/4 склянки
2. Змішати порошок чілі, паприка, часниковий порошок, сіль і перець в невеликій мисці. Приправити курку отриманою сумішшю з обох сторін. нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні.
3. Додати курку і смажити до коричневого кольору з обох сторін, близько 6 хвилин з кожного боку. Помістити каструлю в духовку і готувати протягом 25 хвилин.
4. У той час як курка готується, розтопити 2 столові ложки масла в інший середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і солодкий перець, смажити, помішуючи, близько 5 хвилин. Додати сальсу, помідори, вершки і кінзу, перемішати. Викласти охолоджені макарони у велику каструлю і залити соусом, перемішати.
5. Готову курку вийняти з духовки і дати постояти 5 хвилин. нарізати скибочками. Подавати з приготованою пастою і соусом. Прикрасити гілочками кінзи, по бажанню.
Подібні рецепти
Куряча кассероль з пастою ротіні
Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків. опис приготування: Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері. курячих грудок без шкіри— 450 гра...
Каша з арахісової пастою
Каша на сніданок — класика, але як бути, якщо вона здається недостатньо живильному? Пропоную приготувати кашу з арахісової пастою. опис приготування: Арахісова паста — хороший джерело білка і жирів, вона врівноважує швидкі вуглеводи з вівсянки. Виходить ситне і збалансоване блюдо, яке обов'язк...
Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...
Креветки з томатною пастою і каперсами
Рецепт приготування креветок з томатною пастою з помідорів і каперсів. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Злити воду, повернути макарони в каструлю. Тим часом приправити креветки сілл...
Кава з арахісової пастою
Пропоную приготувати незвичайний, підбадьорливий кави з арахісової пастою. Вона надає напою густоту, вершкове і горіхове післясмак. Виходить дуже смачно! опис приготування: Докладніше, як приготувати каву з арахісової пастою, я розповім нижче. Арахісову пасту в ідеалі використовувати без добав...