Рецепт Курка з пастою Кампанелла і соусом

Рецепт Курка з пастою Кампанелла і соусом
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування смажених курячих грудок з пастою Кампанелла, порошком чилі, паприка, часником, цибулею, болгарським перцем, кінзою і томатно-вершковим соусом.

опис приготування:

Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви.

  • пасти Кампанелла— 450 грам
  • порошку чилі— 1/4 чайних ложки
  • перець— 1/4 чайних ложки
  • часникового порошку— 1/4 чайних ложки
  • морської солі— 1/4 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • курячих грудок— 650 грам
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • часнику— 1 Ст. ложка
  • свіжої кінзи— 1/4 склянки
Курка з пастою Кампанелла і соусом - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 350 градусов F. нарізати цибулю, болгарський перець і кінзу. Нарізати помідори кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду і промити під холодною водою.

Курка з пастою Кампанелла і соусом - фото крок 2 2. Змішати порошок чілі, паприка, часниковий порошок, сіль і перець в невеликій мисці. Приправити курку отриманою сумішшю з обох сторін. нагріти 2 столові ложки оливкової олії у великій каструлі на середньому вогні.

Курка з пастою Кампанелла і соусом - фото крок 3 3. Додати курку і смажити до коричневого кольору з обох сторін, близько 6 хвилин з кожного боку. Помістити каструлю в духовку і готувати протягом 25 хвилин.

Курка з пастою Кампанелла і соусом - фото крок 4 4. У той час як курка готується, розтопити 2 столові ложки масла в інший середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, часник і солодкий перець, смажити, помішуючи, близько 5 хвилин. Додати сальсу, помідори, вершки і кінзу, перемішати. Викласти охолоджені макарони у велику каструлю і залити соусом, перемішати.

Курка з пастою Кампанелла і соусом - фото крок 5 5. Готову курку вийняти з духовки і дати постояти 5 хвилин. нарізати скибочками. Подавати з приготованою пастою і соусом. Прикрасити гілочками кінзи, по бажанню.

Подібні рецепти

Курка-гриль з пастою і томатним соусом

Куряча кассероль з пастою ротіні

Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків. опис приготування: Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері. курячих грудок без шкіри— 450 гра...

Каша з арахісової пастою

Каша з арахісової пастою

Каша на сніданок — класика, але як бути, якщо вона здається недостатньо живильному? Пропоную приготувати кашу з арахісової пастою. опис приготування: Арахісова паста — хороший джерело білка і жирів, вона врівноважує швидкі вуглеводи з вівсянки. Виходить ситне і збалансоване блюдо, яке обов'язк...

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...

Креветки з томатною пастою і каперсами

Креветки з томатною пастою і каперсами

Рецепт приготування креветок з томатною пастою з помідорів і каперсів. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Злити воду, повернути макарони в каструлю. Тим часом приправити креветки сілл...

Кава з арахісової пастою

Кава з арахісової пастою

Пропоную приготувати незвичайний, підбадьорливий кави з арахісової пастою. Вона надає напою густоту, вершкове і горіхове післясмак. Виходить дуже смачно! опис приготування: Докладніше, як приготувати каву з арахісової пастою, я розповім нижче. Арахісову пасту в ідеалі використовувати без добав...