Рецепт Каша з арахісової пастою
Каша на сніданок — класика, але як бути, якщо вона здається недостатньо живильному? Пропоную приготувати кашу з арахісової пастою.
опис приготування:
Арахісова паста — хороший джерело білка і жирів, вона врівноважує швидкі вуглеводи з вівсянки. Виходить ситне і збалансоване блюдо, яке обов'язково сподобається вам на смак! Нижче я дам покроковий опис, як приготувати кашу з арахісової пастою. Для рецепта я використовувала вівсяні пластівці тривалого варіння, але також підійде кукурудзяна крупа або пшенка. Банан краще брати стиглий, тому що він солодший.
- Вівсяні пластівці— 80 грам
- банан— 1/2 штуки
- вівсяне молоко— 240 мілілітрів
- цукор— 1-2 Ст. ложок
- обкладинка— За смаком
- Арахісова паста— 1-2 Ст. ложок
Налийте в каструлю молоко, насипте вівсяні пластівці. Почніть варити кашу на середньому вогні.
Розімніть виделкою банан в пюре.
Додайте в кашу арахісову пасту, цукор і банан. каша загусне, варіть її ще 5 хвилин.
В кінці посипте кашу корицею і перемішайте.
Каша з арахісової пастою готова, смачного!
Подібні рецепти
Бутерброди з арахісової пастою
Пропоную приготувати незвичайний, підбадьорливий кави з арахісової пастою. Вона надає напою густоту, вершкове і горіхове післясмак. Виходить дуже смачно! опис приготування: Докладніше, як приготувати каву з арахісової пастою, я розповім нижче. Арахісову пасту в ідеалі використовувати без добав...
Курка з пастою Кампанелла і соусом
Рецепт приготування смажених курячих грудок з пастою Кампанелла, порошком чилі, паприка, часником, цибулею, болгарським перцем, кінзою і томатно-вершковим соусом. опис приготування: Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви. пасти Кампанелла— 450 грам порош...
Курка-гриль з пастою і томатним соусом
Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків. опис приготування: Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері. курячих грудок без шкіри— 450 гра...
Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...
Креветки з томатною пастою і каперсами
Рецепт приготування креветок з томатною пастою з помідорів і каперсів. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Злити воду, повернути макарони в каструлю. Тим часом приправити креветки сілл...