Рецепт Курка, тушкована з маслинами

Рецепт Курка, тушкована з маслинами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування страви з курки з часником і цибулею під винним соусом.

опис приготування:

Курка ріжеться на 4-6 однакових частин. Розріжте перець навпіл, видаливши з нього всі насіння, після чого наріжте уздовж соломкою. Зелена цибуля шинку кільцями, а ріпчаста - кубиками. Чесок досить дрібно рубається. Помідори кладуться на друшляк, де ошпарюють і чистяться від шкірки. Видаліть з них плодоніжки і насіння, а м'якоть наріжте невеликими кубиками.

нагрійте сковороду, покладіть на неї масло, а потім курку, яку слід обсмажувати до золотого кольору. вийміть м'ясо і на цій же сковороді смажте перець, часник і цибулю. після додайте до них вино, сіль, перець, воду, помідори. всі гаситься 10-15 хвилин на слабкому вогні. До овочів кладеться курка і гаситься до розм'якшення. подавати блюдо, полив соусом, що.


  • курка— 1300 грам
  • сладкий перец зеленый— 2 штуки
  • сладкий перец красный— 2 штуки
  • пучок зеленый лук— 1 штука
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • помідори— 3 штуки
  • оливкова олія— 6 Ст. ложок
  • маслини— 100 грам(без кісточок )
  • вино червоне сухе— 125 мілілітрів
  • вода— 125 мілілітрів
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Курка ріжеться на 4-6 однакових частин. Розріжте перець навпіл, видаливши з нього всі насіння, після чого наріжте уздовж соломкою. Зелена цибуля шинку кільцями, а ріпчаста - кубиками. Чесок досить дрібно рубається. Помідори кладуться на друшляк, де ошпарюють і чистяться від шкірки. Видаліть з них плодоніжки і насіння, а м'якоть наріжте невеликими кубиками.

нагрійте сковороду, покладіть на неї масло, а потім курку, яку слід обсмажувати до золотого кольору. вийміть м'ясо і на цій же сковороді смажте перець, часник і цибулю. після додайте до них вино, сіль, перець, воду, помідори. всі гаситься 10-15 хвилин на слабкому вогні. До овочів кладеться курка і гаситься до розм'якшення. подавати блюдо, полив соусом, що.


Подібні рецепти

Курка з маслинами і апельсиновою цедрою

Омлет з tryufelyami

Рецепт приготування смаженої курки з цибулею, часником, maslinami, томатною пастою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Висипати борошно в тарілку. Обваляти курку в борошні, струшуючи надлишки. У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Обсмажувати курку в кілька парті...

Кролик з маслинами

Кролик з маслинами

Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...

Курка, тушкована в духовці

Курка, тушкована в духовці

Рецепт приготування курки, тушкованою в духовці з беконом, морквою, зеленою цибулею і печерицями. опис приготування: Традиційний рецепт приготування тушкованої курки. бекон додається, щоб надати курці аромату. Прекрасно підійде для зими, так як це блюдо дуже добре зігріває. Крім того, його дуж...

Курка тушкована з морквою і цибулею

Курка тушкована з морквою і цибулею

Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...

Курка, тушкована з цибулею і морквою

Курка, тушкована з цибулею і морквою

Що може бути смачніше і смачніше, ніж класичний варіант всіма улюбленої смаженої курочки з цибулею і морквою? Тільки цей простий рецепт курки, тушкованої з цибулею і морквою! Корисніше і смачніше! опис приготування: Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати курку, тушковану з луком і моркво...