Рецепт Курка, тушкована з маслинами
Рецепт приготування страви з курки з часником і цибулею під винним соусом.
опис приготування:
Курка ріжеться на 4-6 однакових частин. Розріжте перець навпіл, видаливши з нього всі насіння, після чого наріжте уздовж соломкою. Зелена цибуля шинку кільцями, а ріпчаста - кубиками. Чесок досить дрібно рубається. Помідори кладуться на друшляк, де ошпарюють і чистяться від шкірки. Видаліть з них плодоніжки і насіння, а м'якоть наріжте невеликими кубиками.
нагрійте сковороду, покладіть на неї масло, а потім курку, яку слід обсмажувати до золотого кольору. вийміть м'ясо і на цій же сковороді смажте перець, часник і цибулю. після додайте до них вино, сіль, перець, воду, помідори. всі гаситься 10-15 хвилин на слабкому вогні. До овочів кладеться курка і гаситься до розм'якшення. подавати блюдо, полив соусом, що.
- курка— 1300 грам
- сладкий перец зеленый— 2 штуки
- сладкий перец красный— 2 штуки
- пучок зеленый лук— 1 штука
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- помідори— 3 штуки
- оливкова олія— 6 Ст. ложок
- маслини— 100 грам(без кісточок )
- вино червоне сухе— 125 мілілітрів
- вода— 125 мілілітрів
- перець чорний мелений і сіль— — За смаком
нагрійте сковороду, покладіть на неї масло, а потім курку, яку слід обсмажувати до золотого кольору. вийміть м'ясо і на цій же сковороді смажте перець, часник і цибулю. після додайте до них вино, сіль, перець, воду, помідори. всі гаситься 10-15 хвилин на слабкому вогні. До овочів кладеться курка і гаситься до розм'якшення. подавати блюдо, полив соусом, що.
Подібні рецепти
Омлет з tryufelyami
Рецепт приготування смаженої курки з цибулею, часником, maslinami, томатною пастою і апельсиновою цедрою. опис приготування: Висипати борошно в тарілку. Обваляти курку в борошні, струшуючи надлишки. У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Обсмажувати курку в кілька парті...
Кролик з маслинами
Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...
Курка, тушкована в духовці
Рецепт приготування курки, тушкованою в духовці з беконом, морквою, зеленою цибулею і печерицями. опис приготування: Традиційний рецепт приготування тушкованої курки. бекон додається, щоб надати курці аромату. Прекрасно підійде для зими, так як це блюдо дуже добре зігріває. Крім того, його дуж...
Курка тушкована з морквою і цибулею
Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...
Курка, тушкована з цибулею і морквою
Що може бути смачніше і смачніше, ніж класичний варіант всіма улюбленої смаженої курочки з цибулею і морквою? Тільки цей простий рецепт курки, тушкованої з цибулею і морквою! Корисніше і смачніше! опис приготування: Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати курку, тушковану з луком і моркво...