Рецепт Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Рецепт Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо.

опис приготування:

нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону.

У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетиленовою плівкою, відкласти в сторону.

Викласти стейк на підготовлений лист. Приправити з обох сторін з кмином, сіллю і перцем. Смажити до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти стейк на обробну дошку, накрити фольгою і дати постояти близько 5 хвилин.

Поки стейк смажиться, обернути кукурудзяні коржі фольгою і запекти в духовці, 5 хвилин.

Тонко нарізати стейк по діагоналі на скибочки. Рівномірно покласти на коржики, приправити сальсою. Подавати з скибочками лайма.


  • авокадо— 1 штука(очищений і нарізаний кубиками)
  • красных редиса— 6 штук
  • маринованных чили халапеньо— 1 Ст. ложка
  • соку лайма— 2 чайних ложки
  • вапно— 8 скибочок
  • оливкового масла— 1 Чайна ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • яловичого стейка— 450 грам
  • меленого кмину— 1 Ст. ложка
  • кукурудзяних коржів— 8 штук
нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону.

У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетиленовою плівкою, відкласти в сторону.

Викласти стейк на підготовлений лист. Приправити з обох сторін з кмином, сіллю і перцем. Смажити до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти стейк на обробну дошку, накрити фольгою і дати постояти близько 5 хвилин.

Поки стейк смажиться, обернути кукурудзяні коржі фольгою і запекти в духовці, 5 хвилин.

Тонко нарізати стейк по діагоналі на скибочки. Рівномірно покласти на коржики, приправити сальсою. Подавати з скибочками лайма.


Подібні рецепти

Кукурудзяні маффіни з беконом

Кукурудзяні коржі з сиром

Рецепт приготування мафінів з кукурудзяної муки з запеченим беконом. опис приготування: Ніжні кукурудзяні маффіни з шматочками бекону - відмінне блюдо для сніданку. борошна— 2 1/4  склянки цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка вершкового масла— 3/4 склянки яйце— 1 штук...

Кукурудзяні маффіни

Кукурудзяні маффіни

Рецепт приготування кукурудзяних маффинов. опис приготування: Це швидкий рецепт випічки з простих інгредієнтів. За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони смачні самі по собі, але трохи вершкового масла зробить їх ще смачніше. розпушувач— 1 1/2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 ч...

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...

Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом

Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом

Кукурудзяне борошно надає тісту зернисту текстуру і перетворює звичайні оладки в маленькі жовті сонечка. Оладки найкраще подавати відразу ж після їх приготування. кількість порцій: 3-4 солі— 1/2 чайних ложки розпушувача— 3 Ст. ложки цукру— 4 Ст. ложки(плюс 1 чашка в сироп) великих яйця— 2 штуки...