Рецепт Кукурудзяні маффіни

Рецепт Кукурудзяні маффіни
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування кукурудзяних маффинов.

опис приготування:

Це швидкий рецепт випічки з простих інгредієнтів. За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони смачні самі по собі, але трохи вершкового масла зробить їх ще смачніше.

  • розпушувач— 1 1/2 чайних ложки
  • сода— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
  • цукор— 1 Склянка
кукурудзяні маффіни - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Скропити форму для мафінів з 12 відділеннями маслом в спреї.

кукурудзяні маффіни - фото крок 2 2. У середній мисці просіяти разом борошно, кукурудзяне борошно, розпушувач, соду і сіль, відкласти в сторону. В іншій середній мисці збити міксером яйця протягом приблизно 30 секунд. Додати цукор і збити. Додати розтоплене вершкове масло і добре збити. Додати половину сметани і половину молока, збити. Додати решту сметану і молоко і змішати інгредієнти до поєднання. Додати вершкову суміш в суміш борошна і перемішати гумовим шпателем до однорідності, намагаючись не перемішати занадто довго.

кукурудзяні маффіни - фото крок 3 3. Розділити тісто рівномірно серед відділень форми для мафінів (близько 3 столових ложок на відділення). Випікати маффіни протягом 18 хвилин, поки зубочистка, вставлена ​​в центр, не виходитиме з однією-двома крихтами.

кукурудзяні маффіни - фото крок 4 4. Дати охолонути кілька хвилин у формі, потім витягти з форми і подавати з вершковим маслом при бажанні.

Подібні рецепти

Кукурудзяні маффіни з беконом

Кролик в вершково-гірчичному соусі

Рецепт приготування мафінів з кукурудзяної муки з запеченим беконом. опис приготування: Ніжні кукурудзяні маффіни з шматочками бекону - відмінне блюдо для сніданку. борошна— 2 1/4  склянки цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка вершкового масла— 3/4 склянки яйце— 1 штук...

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Кукурудзяні міні-маффіни з чорницею і ванільним маслом

Рецепт приготування міні-маффинов з кукурудзяної муки з ваніллю, сушеної чорницею і ванільним маслом. опис приготування: Ці міні-маффіни так швидко зникають зі столу, що ми рекомендуємо вам подвоїти рецепт, якщо у вас більше 3-4 людина. жовтої кукурудзяної муки— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка...

Кукурудзяні млинці на заквасці

Кукурудзяні млинці на заквасці

У цьому рецепті розповім, як приготувати кукурудзяні млинці на заквасці - дуже смачні, повітряні і ніжні. Подавати такі млинці можна зі сметаною, ягідним або шоколадним сиропом або варенням. опис приготування: Млинці можна приготувати не тільки з пшеничного борошна, але і з кукурудзяної. Більш...

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Кукурудзяні коржі з яловичиною і сальсою

Рецепт приготування кукурудзяних коржів з яловичиною і сальсою з редису і авокадо. опис приготування: нагріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою, відкласти в сторону. У мисці обережно перемішати разом авокадо, редис, Kinzu, чилі, сік лайма і масло, приправити сіллю. Накрити поліетилен...

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом

Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...