Рецепт Крем білковий

Рецепт Крем білковий
Кількість порцій: 1 Час приготування: 15 хв.
Чи готуєте легкий і повітряний десерт і не хочете використовувати важкий масляний крем? Є відмінний рецепт, як приготувати крем білковий, він прекрасно підійде для будь-яких тортів, тістечок і пирогів.

опис приготування:

Білковий крем можна зробити заздалегідь, наприклад, за день або за кілька годин до приготування торта. Можна зробити велику порцію крему (3 і більше білків) або використовувати тільки 1 штуку. Якщо любите яскраві фарби, додайте харчової фарбувати до крему, він буде цікавий, особливо для дітей.

  • Цукровий пісок— 200 грам
  • курячі білки— 4 штуки
  • вода— 100 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
крем білковий - фото крок 1 1. Мартенс відділи Желтков, останні приберіть (вони стануть в нагоді для випічки).

крем білковий - фото крок 2 2. У сотейник налийте воду і додайте до неї цукровий пісок.

крем білковий - фото крок 3 3. Надішліть сотейник на вогонь і доведіть суміш до кипіння, помішуйте лопаткою до розчинення цукрових крупинок.

крем білковий - фото крок 4 4. Раніше відокремлені курячі білки збивайте з дрібкою солі на середній швидкості до утворення міцних верхів.

крем білковий - фото крок 5 5. Варіть цукровий сироп до утворення густої маси (але не уварюйте до стану карамелі).

крем білковий - фото крок 6 6. Збивайте курячі білки і вводите до них тонкою цівкою в'язкий цукровий сироп.

крем білковий - фото крок 7 7. Виходить пишний і солодкий білковий крем, що підходить для різної випічки.

Подібні рецепти

Класичний крем-брюле

Білковий крем для трубочок

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Кавовий крем для торта

Кавовий крем для торта

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...