Рецепт Зернові сухарі

Рецепт Зернові сухарі
Кількість порцій: 40-50 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хрустке печиво з вівсяними пластівцями, насінням соняшнику і кунжуту — це корисна випічка, яку легко приготувати. Крекери виходять дуже смачними і поживними. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Такі крекери готуються з двох видів борошна — житнього та пшеничного, проте, при необхідності можна використовувати тільки пшеничне або додати інші види борошна, зберігши співвідношення інгредієнтів. Також в тісто можна вносити не тільки кунжут і насіння соняшнику, а також мак, горіхи, гарбузове або лляні насіння.

  • пластівці вівсяні (тонкого помелу)  — 150 грам
  • Борошно житнє обдирне— 70 грам
  • Борошно пшеничне— 70 грам
  • Насіння соняшника (смажені)  — 70 грам
  • насіння кунжуту— 50 грам
  • вода— 150 мілілітрів
  • Олія соняшникова— 80 мілілітрів
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • сіль кухонна— 1 Чайна ложка
Зернові сухарі - фото крок 1 Підготуйте необхідні для приготування крекерів інгредієнти. Вівсяні пластівці для такої випічки бажано використовувати тонкого помелу (швидкого приготування) або можна попередньо подрібнити їх у блендері, якщо використовуються класичні.

Зернові сухарі - фото крок 2 У глибоку миску просійте два види борошна (житнє і пшеничне), додайте сіль і розпушувач, перемішайте.

Зернові сухарі - фото крок 3 В борошняну суміш додайте вівсяні пластівці, кунжут і насіння соняшнику, з'єднайте сухі компоненти.

Зернові сухарі - фото крок 4 У підготовлену суху суміш влийте воду і соняшникову олію, перемішайте.

Зернові сухарі - фото крок 5 замісити м'яке, липнуче до рук тісто. Воно не повинно бути тугим, щоб крекери вийшли хрусткими і розсипчастими.

Зернові сухарі - фото крок 6 Змочуючи руки у воді, розподіліть тісто по дну підготовленого дека у вигляді прямокутного пласта товщиною 5-7 мм і зробіть поздовжні і поперечні розрізи так, щоб вийшли маленькі прямокутники.

Зернові сухарі - фото крок 7 Випікайте крекери зі злаками в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 40-50 хвилин до золотистого кольору.

Зернові сухарі - фото крок 8 Остудіть готові крекери і насолоджуйтеся корисної несолодкої випічкою. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Смажені вешенки з цибулею

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...