Рецепт Крекери з пармезаном і розмарином

Рецепт Крекери з пармезаном і розмарином
Кількість порцій: 20 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування хрустких сирних крекерів з розмарином.

опис приготування:

змішати борошно, сіль, перець, розмарин в мисці і збити в кухонному комбайні. Додати масло, і збити. Додати сир і знову збити. Додати по 1 столовій ложці сметани за один раз і продовжувати збивати, поки тісто не стане однорідним.

Викласти тісто на робочій поверхні. Розкачати тісто в прямокутник до 5 см в товщину, обернути в поліетилен і охолодити в холодильнику не менше 24 годин.

Розігрійте духовку до 160 градусів. Вирізати гуртки з тіста і розкласти на аркуші для випічки.

Занурити гілочки розмарину в збитий яєчний білок і викласти в центрі кожного крекеру. випікати, поки крекери не стануть золотисто-коричневого кольору, від 25 до 35 хвилин. Охолодити.. Крекери можуть бути зроблені за добу до вживання і зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі.


  • борошна— 3/4 склянки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • білого перцю— 1 щіпка
  • дрібно нарізаного свіжого розмарину, плюс гілочки розмарину для прикраси— 2 чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла, нарізаного на дрібні шматочки— 3 Ст. ложки
  • дрібно тертого сиру Пармезан— 1 Склянка
  • сметани— 5 Ст. ложок
  • великий яєчний білок— 1 штука
змішати борошно, сіль, перець, розмарин в мисці і збити в кухонному комбайні. Додати масло, і збити. Додати сир і знову збити. Додати по 1 столовій ложці сметани за один раз і продовжувати збивати, поки тісто не стане однорідним.

Викласти тісто на робочій поверхні. Розкачати тісто в прямокутник до 5 см в товщину, обернути в поліетилен і охолодити в холодильнику не менше 24 годин.

Розігрійте духовку до 160 градусів. Вирізати гуртки з тіста і розкласти на аркуші для випічки.

Занурити гілочки розмарину в збитий яєчний білок і викласти в центрі кожного крекеру. випікати, поки крекери не стануть золотисто-коричневого кольору, від 25 до 35 хвилин. Охолодити.. Крекери можуть бути зроблені за добу до вживання і зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі.


Подібні рецепти

Крекери з розмарином

Тісто на «Медовик»

Рецепт приготування хрустких крекерів з розмарином. опис приготування: Ці крекери мають тонкий аромат розмарину. Їх добре подавати з хумусом, рослинним соусом і свіжими нарізаними овочами. борошна— 3 склянки солі— 1 Чайна ложка розпушувача— 2 чайних ложки розмарину— 2 Ст. ложки чорного перц...

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном

Картопля, запечений з розмарином і пармезаном — це і чудовий гарнір, і цілком гідне самостійне блюдо. Спробуйте — такою смачною картоплі ви не їли опис приготування: Картопля, запечений з розмарином і пармезаном, вперше я готувала як гарнір до шніцель зі свинини. Коли пригощала гостей — було н...

Крекери з шоколадом і горіхами

Крекери з шоколадом і горіхами

Рецепт приготування крекерів з шоколадом і горіхами. опис приготування: Це хрустке ласощі стануть відмінним десертом для дітей. Солодкість коричневого цукру, змішаного з солоністю крекерів і розплавленим шоколадом - це незвичайне і дивно смачне поєднання. Десерт готується з мінімуму простих пр...

Крекери з ікрою

Крекери з ікрою

Рецепт швидкої закуски з крекерами і червоною ікрою. Це з тих страв, які готуються за 5 хвилин, але виглядають досить урочисто, щоб подати на святковий стіл. опис приготування: Докладніше, як приготувати крекери з ікрою, я розповім нижче. Готувати цю закуску краще прямо перед подачею, щоб ікра...

Крекери з шоколадом і карамеллю

Крекери з шоколадом і карамеллю

Рецепт приготування крекерів з шоколадними чіпсами карамеллю з вершкового масла і коричневого цукру. опис приготування: Незвичайне поєднання солоних крекерів і шоколаду з карамеллю здивує вас. упаковки солоних крекерів— 11/2 штуки палички вершкового масла— 11/2 штуки(несоленого ) шоколадних ...