Рецепт Курка, фарширована сиром
Чи не можете придумати, що приготувати на обід або вечерю? Спробуйте зробити це дивно смачне і ситне блюдо — курка, фарширована сиром в домашніх умовах, запечена під сирною скоринкою.
опис приготування:
Ця страва припаде до смаку особливо любителям сиру, — його тут дійсно багато. Ніжна начинка і апетитна скоринка ідеально доповнюють смак м'якого філе. Рецепт приготування курки, фарширована сиром обов'язково варто спробувати.
- Вершковий сир— 200 грам
- майонез— 50 грам
- Твердий сир— 200 грам
- часник— 1-2 зубчиків
- Свіжий базилік— За смаком
- шпинат— 200 грам
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Куряча грудка— 6 штук
- сир моцарела— 100 грам
- Помідори черрі— 6-8 штук(по бажанню)
2. У невеликій мисці з'єднати вершковий сир з майонезом і перемішати. Очистити часник і пропустити через прес. Додати в начинку свіжий подрібнений базилік і шпинат. Посолити і поперчити все за смаком. Твердий сир розділити навпіл і одну частину ножем нарізати тонкими пластівцями. Додати до решти інгредієнтів і як слід перемішати. При бажанні цей простий рецепт курки, фаршированої сиром можна доповнити також маринованими огірочками для пікантності.
3. У кишеньку акуратно викласти начинку, щільно притискаючи ложкою.
4. Жароміцних форму змастити трохи олією і викласти філе. Підсолити і поперчити курку за смаком.
5. У решту начинку додати нарізані навпіл черрі і як слід перемішати.
6. Викласти сирну масу зверху курочки і відправити форму в розігріту духовку на 30 хвилин.
7. Тим часом натерти на тертці моцарелу і другу половину твердого сиру за смаком.
8. Дістати форму з духовку, присипати тертим сиром і знову відправити в духовку. Запікати страву до рум'яної скоринки зверху.
9. коли курка, фарширована сиром в домашніх умовах готова, блюдо можна присипати свіжою зеленню або доповнити свіжими овочами і подавати до столу.
Подібні рецепти
Навага в духовці під маринадом
Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...
Курка, фарширована бананами
Рецепт приготування курки в маринаді з часнику, лука, апельсинового соку, соку лайма і спецій, фарширована начинкою з бананів, масла, цукру і темного рому опис приготування: Це незвичайне блюдо уб'є наповал ваших гостей. маринад, якщо виключити з нього цукор, може також використовуватися для с...
Курка, фарширована булгуром
Зазвичай курку фарширують рисом, а спробуйте приготувати за цим рецептом — з bulgurom. Ароматна курка в духовці виходить дуже смачною, та ще й з кашею з булгура. Спробуйте! опис приготування: Сама підготовка для приготування цієї страви займе мінімум часу, а все інше зробить духовка. В результ...
Картопля, фарширована печерицями
Хочу поділитися з вами, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. Це безсумнівно найсмачніше блюдо з картоплі, яке я коли-небудь пробувала. Спробуйте і ви! опис приготування: Зараз я розповім, як приготувати картоплю, фаршировану печерицями. погодьтеся, що це дуже просто: порізати гриби...
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...