Рецепт Котлети по-міністерськи зі свинини

Рецепт Котлети по-міністерськи зі свинини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо ви вирішили приготувати м'ясо, то немає нічого ніжніше, смачніше, і ситніше, ніж котлети по-міністерськи зі свинини. Вони просто тануть у роті, а при цьому не віднімуть у вас багато часу на приготування.

опис приготування:

Перед вами ексклюзивний рецепт приготування котлет по-міністерськи зі свинини. Чудове поєднання м'яса та майонезу дає воістину приголомшливий результат. Живильні і соковиті котлети стануть прекрасним доповненням святкового столу, а в повсякденному меню знайдуть собі місце як за обідом, так і в якості відмінного перекусу. Господиня отримає заслужене визнання у своїх домочадців.

  • Крохмаль картопляний— 2 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Олія соняшникова— 3 Ст. ложки(rafinirovannoe)
  • Свинина м'якоть— 450 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Крупа манна— 2 Ст. ложки
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Куряче яйце— 1 штука
Котлети по-міністерськи зі свинини - фото крок 1 1. Перед тим як приготувати котлети по-міністерськи зі свинини, вимийте м'ясо і обсушити паперовим рушником, поріжте на невеликі шматочки.

Котлети по-міністерськи зі свинини - фото крок 2 2. Почистіть і подрібніть цибулю, видавіть часник через чеснокодавку, добре перемішайте.

Котлети по-міністерськи зі свинини - фото крок 3 3. Додайте сіль і перець за смаком, розбийте яйце і влийте майонез, перемішайте до кашоподібного стану.

Котлети по-міністерськи зі свинини - фото крок 4 4. Для зв'язки інгредієнтів введіть кукурудзяний крохмаль або манку (в залежності від того, які котлети ви хочете отримати). Ретельно все перемішайте і поставте в холодильник на пару годин для того, щоб фарш вистоявся.

Котлети по-міністерськи зі свинини - фото крок 5 5. Візьміть сковорідку, розжарите її. Влийте рослинне масло і викладіть м'ясну масу ложкою, формуючи котлети.

Котлети по-міністерськи зі свинини - фото крок 6 6. Відразу ж зменшіть вогонь до невеликого. Накрийте кришкою для того, щоб під впливом пара котлети стали пишними. Відкрийте кришку і обсмажте іншу сторону. Котлети по-міністерськи зі свинини готові. Смачного!

Подібні рецепти

Котлети зі свинини і яловичини

Люля-кебаб зі свинини (простий рецепт)

Хто не любить котлети по-домашньому? особливо, якщо фарш на котлети приготовлений вдома. Давайте-но разом спробуємо приготувати соковиті і смачні котлети зі свинини і яловичини! опис приготування: В котлети для соковитості можна додати сало, але це вже на ваш розсуд, адже все залежить від ваши...

Котлети зі свинини і курки «Пухнасті»

Котлети зі свинини і курки «Пухнасті»

Я дуже люблю поєднання свинини з курячим філе. Ось сьогодні у мене котлети з таким фаршем. Але це не головне в даному рецепті. Котлети дійсно виходять пухнастими. дивіться рецепт, все зрозумієте! опис приготування: Пухнастими котлети виходять завдяки хлібній крихті, в якій вони обсмажуються. в...

Котлети зі свинини з імбирно-соєвим соусом

Котлети зі свинини з імбирно-соєвим соусом

Швидкий рецепт приготування свинячих котлет в паніровці з имбирно-соєвим соусом. опис приготування: приготування соусу: У маленькій мисці змішати кетчуп, часник, імбир, соєвий соус, вустерширський соус, а також херес і соус чилі. Відкласти в сторону. приготування котлет: У маленькій неглибокі...

Котлети зі свинини з сиром і кропом

Котлети зі свинини з сиром і кропом

соковиті, ніжні котлети з пікантним сирним смаком і ароматом кропу не залишать вас байдужими. Їх можна подавати до столу в будні і свята з будь-яким гарніром, овочами і соліннями. опис приготування: здається, що немає нічого простішого і банальніше звичайної котлети. Але насправді це не так. Д...

Крученики зі свинини

Крученики зі свинини

крученики — маленькі м'ясні рулетики з різною начинкою. Я приготував крученики зі свинини з начинкою з болгарського перцю і печериць. Блюдо прикрасить будь-який святковий стіл! опис приготування: Приготуйте чудові крученики зі свинини в домашніх умовах. Блюдо настільки ситне і насичене, що дод...