Рецепт Котлети з риби

Рецепт Котлети з риби
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Один з найбільш улюблених багатьма варіантів котлет — це, звичайно ж, котлети з риби. соковиті, неймовірно ніжні і смачні вони стануть ідеальним доповненням до будь-якого гарніру.

опис приготування:

В цей простий рецепт котлет з риби можна використовувати не тільки один, але і відразу кілька сортів риби. При цьому можна вибрати навіть звичайну кільку, вона прекрасно підійде для цієї страви.

1. Свіжу або морожену рибу необхідно добре промити і почистити — видалити великі кістки, голови, нутрощі, чешую.

2. Очищену рибу необхідно пропустити через м'ясорубку або блендер. Бажано зробити це хоча б 2 рази, щоб позбутися від дрібних кісток і шматочків.

3. Хліб або сухарики замочити у воді (молоці) з 5-7 хвилин.

4. лук очистити, пропустити через м'ясорубку.

5. В готовий рибний фарш додати розмочений хліб і яйце.

6. Посолити і поперчити за смаком.

7. З фаршу сформувати невеликі котлетки.

8. В окрему миску відправити панірувальні сухарі. Можна додати в них свіжої зелені за бажанням.

9. Розігріти сковорідку з невеликою кількістю масла.

10. Обваляти сформовані котлети в сухарях і відправити на сковороду. Смажити перші кілька хвилин під закритою кришкою. Потім кришку зняти і підсмажити до хрусткої скоринки з обох сторін.

Котлети з риби в домашніх умовах можна подавати з улюбленим гарніром, але найкраще приготувати картопляне пюре або рис і овочевий салат.


  • риба— 1 кілограм
  • яйце— 1-2 штук
  • Хліб або сухарики— 2-3 штук
  • Цибуля— 1-2 штук
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • Панірувальні сухарі— 100-150 грам
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
В цей простий рецепт котлет з риби можна використовувати не тільки один, але і відразу кілька сортів риби. При цьому можна вибрати навіть звичайну кільку, вона прекрасно підійде для цієї страви.

1. Свіжу або морожену рибу необхідно добре промити і почистити — видалити великі кістки, голови, нутрощі, чешую.

2. Очищену рибу необхідно пропустити через м'ясорубку або блендер. Бажано зробити це хоча б 2 рази, щоб позбутися від дрібних кісток і шматочків.

3. Хліб або сухарики замочити у воді (молоці) з 5-7 хвилин.

4. лук очистити, пропустити через м'ясорубку.

5. В готовий рибний фарш додати розмочений хліб і яйце.

6. Посолити і поперчити за смаком.

7. З фаршу сформувати невеликі котлетки.

8. В окрему миску відправити панірувальні сухарі. Можна додати в них свіжої зелені за бажанням.

9. Розігріти сковорідку з невеликою кількістю масла.

10. Обваляти сформовані котлети в сухарях і відправити на сковороду. Смажити перші кілька хвилин під закритою кришкою. Потім кришку зняти і підсмажити до хрусткої скоринки з обох сторін.

Котлети з риби в домашніх умовах можна подавати з улюбленим гарніром, але найкраще приготувати картопляне пюре або рис і овочевий салат.


Подібні рецепти

Котлети з фаршу червоної риби

Тушкована картопля з тюфтельками

Такі котлети можна приготувати з будь-якої доступної червоної риби або вже з готового риб'ячого фаршу. Для насиченості додаються твердий сир і гриби. Котлети мають приємний молочним ароматом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування котлет з фаршу червоної риби. Для цієї страв...

Котлети з відвареної риби

Котлети з відвареної риби

Смачні та ніжні рибні котлети — це дуже корисна страва. Їх із задоволенням з'їдять і дорослі, та діти. опис приготування: Ви любите юшку, але не любите варену рибу в супі? є вихід — приготуйте за допомогою цього простого рецепту котлети з відвареної риби. Ніжні і соковиті котлети подати можна ...

Котлети з річкової риби

Котлети з річкової риби

думаю, що більшість сімей часто готують котлети в повсякденному житті. Це і зрозуміло, адже дане блюдо просто і швидко зробити, а варіантів його не злічити. Може бути, вам припаде до смаку мій? опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати котлети з річкової риби. Підійде будь-який вид ...

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...

Кляр для риби з майонезом

Кляр для риби з майонезом

Дуже ніжний м'який і повітряний кляр, який підійде для приготування будь-якої риби, але особливо добре він підходить для злегка сухуватою рибки. опис приготування: Вирішила поділитися з вами рецептом приготування клярі для риби з майонезом, який я використовую в тому випадком, якщо риба трохи ...