Рецепт Курка по-строгановски

Рецепт Курка по-строгановски
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Для тих, хто любить смачно поїсти, але не дуже хоче довго стояти біля плити цей рецепт стане просто незамінним помічником. Сьогодні ми приготуємо ніжну курочку з ароматною густою підливкою.

опис приготування:

Цей рецепт приготування курки по-строгановски я б віднесла до швидких рецептами, так як часу на нього дійсно йде не дуже багато, а результат як в кращих ресторанах міста. Я часто готую таку курочку на вечерю, коли повертаюся з роботи втомлена або для несподіваних гостей. Ця страва завжди проходить на ура, а для мене головне, щоб всі були задоволені і ситі. Я думаю, що вам так само варто взяти цей простий рецепт курки по-строгановски собі на озброєння, адже ситуації бувають різні, а часу у нас чомусь завжди катастрофічно не вистачає. І смію вас запевнити, що це приголомшливе блюдо дійсно дуже смачне — курочка настільки ніжна і м'яка, що просто тане в роті, до того ж вона поєднується абсолютно з будь-яким гарніром.

  • Куряче філе— 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • печериці— 200 грам
  • борошно— 1/4 склянки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Перець червоний мелений— 0,5 чайних ложки
  • Курячий бульйон— 1 Склянка
  • крем— 2-3 Ст. ложок
  • Вершкове масло— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
Курка по-строгановски - фото крок 1 Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільця, гриби ріжемо на дві частини. Тепер нагріваємо сковорідку і викладаємо на неї гриби, накриваємо кришкою. Коли вода з грибів випарується, додаємо до них шматочок вершкового масла і нарізану цибулю, смажимо ще кілька хвилин. Курку промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. У мисці змішуємо борошно, сіль і перець, можете додати спеції за смаком. У цій суміші обвалюють шматочки курки і викладаємо їх в розігріту сковороду з додаванням олії.

Курка по-строгановски - фото крок 2 смажимо курку, поки вона не покриється з усіх боків рум'яною скоринкою, потім перекладаємо її в тарілку, а глибоку сковороду моєму, вона нам зараз знадобиться.

Курка по-строгановски - фото крок 3 Ставимо сковороду на вогонь. Коли вона висохне, розтоплюємо в ній вершкове масло, засипаємо паніровці, яка залишилася від курки, roza_ker 1-2 хвилини. Потім вливаємо курячий бульйон, викладаємо курку і обсмажені гриби з цибулею. Тушкуємо на маленькому вогні протягом 5 хвилин. Тепер додаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Готову курочку подаємо з будь-яким гарніром, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Тушкована курка в сметані (простий рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...