Рецепт Курка по-строгановски
Для тих, хто любить смачно поїсти, але не дуже хоче довго стояти біля плити цей рецепт стане просто незамінним помічником. Сьогодні ми приготуємо ніжну курочку з ароматною густою підливкою.
опис приготування:
Цей рецепт приготування курки по-строгановски я б віднесла до швидких рецептами, так як часу на нього дійсно йде не дуже багато, а результат як в кращих ресторанах міста. Я часто готую таку курочку на вечерю, коли повертаюся з роботи втомлена або для несподіваних гостей. Ця страва завжди проходить на ура, а для мене головне, щоб всі були задоволені і ситі. Я думаю, що вам так само варто взяти цей простий рецепт курки по-строгановски собі на озброєння, адже ситуації бувають різні, а часу у нас чомусь завжди катастрофічно не вистачає. І смію вас запевнити, що це приголомшливе блюдо дійсно дуже смачне — курочка настільки ніжна і м'яка, що просто тане в роті, до того ж вона поєднується абсолютно з будь-яким гарніром.
- Куряче філе— 4 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- печериці— 200 грам
- борошно— 1/4 склянки
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець червоний мелений— 0,5 чайних ложки
- Курячий бульйон— 1 Склянка
- крем— 2-3 Ст. ложок
- Вершкове масло— За смаком
- Рослинна олія— За смаком
смажимо курку, поки вона не покриється з усіх боків рум'яною скоринкою, потім перекладаємо її в тарілку, а глибоку сковороду моєму, вона нам зараз знадобиться.
Ставимо сковороду на вогонь. Коли вона висохне, розтоплюємо в ній вершкове масло, засипаємо паніровці, яка залишилася від курки, roza_ker 1-2 хвилини. Потім вливаємо курячий бульйон, викладаємо курку і обсмажені гриби з цибулею. Тушкуємо на маленькому вогні протягом 5 хвилин. Тепер додаємо сметану, перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Готову курочку подаємо з будь-яким гарніром, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Тушкована курка в сметані (простий рецепт)
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...