Рецепт Котлети з відвареної риби
Смачні та ніжні рибні котлети — це дуже корисна страва. Їх із задоволенням з'їдять і дорослі, та діти.
опис приготування:
Ви любите юшку, але не любите варену рибу в супі? є вихід — приготуйте за допомогою цього простого рецепту котлети з відвареної риби. Ніжні і соковиті котлети подати можна з будь-яким гарніром. Такі котлети можна давати діткам — адже кісточки з відвареної риби добре вибирати, і риба пройшла подвійну обробку, так що шкоди точно не буде. розповідаю, як приготувати котлети з відвареної риби.
- риба— 800 грам(будь-яка нежирна риба — НЕК, судак, минтай, рибної м'якоті повинно вийти 500-600 грам)
- Білий хліб— 150 грам
- молоко— 150 мілілітрів
- яйце— 1-2 штук
- Зелена цибуля— 50 грам
- сіль— 3 щіпки
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- Рослинна олія для смаження— 3 Ст. ложки
- Сухарі мелені або борошно— 2-3 Ст. ложок
Охолоджуємо зварену рибу і відокремлюємо м'ясо від кісток.
Рибну м'якоть можна дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку.
Замочуємо білий хліб в молоці.
Зелену цибулю миємо й дрібно нарізаємо.
Пропускаємо через м'ясорубку віджатий розмокший хліб і рибну м'якоть. додаємо яйця, сіль, перець і нарізану цибулю. добре перемішуємо. Фарш для котлет готовий.
Формуємо невеликі котлети і обвалюють у мелених сухарях.
Обсмажуємо котлети на олії на сковороді з обох боків до красивого золотистого кольору.
Подібні рецепти
Домашні чіпси з лаваша
Такі котлети можна приготувати з будь-якої доступної червоної риби або вже з готового риб'ячого фаршу. Для насиченості додаються твердий сир і гриби. Котлети мають приємний молочним ароматом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування котлет з фаршу червоної риби. Для цієї страв...
Котлети з річкової риби
думаю, що більшість сімей часто готують котлети в повсякденному житті. Це і зрозуміло, адже дане блюдо просто і швидко зробити, а варіантів його не злічити. Може бути, вам припаде до смаку мій? опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати котлети з річкової риби. Підійде будь-який вид ...
Котлети з риби
Один з найбільш улюблених багатьма варіантів котлет — це, звичайно ж, котлети з риби. соковиті, неймовірно ніжні і смачні вони стануть ідеальним доповненням до будь-якого гарніру. опис приготування: В цей простий рецепт котлет з риби можна використовувати не тільки один, але і відразу кілька с...
Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби
Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...
Кляр для риби з майонезом
Дуже ніжний м'який і повітряний кляр, який підійде для приготування будь-якої риби, але особливо добре він підходить для злегка сухуватою рибки. опис приготування: Вирішила поділитися з вами рецептом приготування клярі для риби з майонезом, який я використовую в тому випадком, якщо риба трохи ...