Рецепт Котлети з відвареної риби

Рецепт Котлети з відвареної риби
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Смачні та ніжні рибні котлети — це дуже корисна страва. Їх із задоволенням з'їдять і дорослі, та діти.

опис приготування:

Ви любите юшку, але не любите варену рибу в супі? є вихід — приготуйте за допомогою цього простого рецепту котлети з відвареної риби. Ніжні і соковиті котлети подати можна з будь-яким гарніром. Такі котлети можна давати діткам — адже кісточки з відвареної риби добре вибирати, і риба пройшла подвійну обробку, так що шкоди точно не буде. розповідаю, як приготувати котлети з відвареної риби.

  • риба— 800 грам(будь-яка нежирна риба — НЕК, судак, минтай, рибної м'якоті повинно вийти 500-600 грам)
  • Білий хліб— 150 грам
  • молоко— 150 мілілітрів
  • яйце— 1-2 штук
  • Зелена цибуля— 50 грам
  • сіль— 3 щіпки
  • Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія для смаження— 3 Ст. ложки
  • Сухарі мелені або борошно— 2-3 Ст. ложок
Котлети з відвареної риби - фото крок 1 Чистимо рибу і, якщо вона велика, обробляв, на шматки. Якщо вам не потрібен рибний бульйон, то рибу краще зварити на пару. Якщо готуємо першу страву на рибному бульйоні — варимо у воді. І в тому, і в іншому випадку варитися риба буде 10-15 хвилин.

Котлети з відвареної риби - фото крок 2 Охолоджуємо зварену рибу і відокремлюємо м'ясо від кісток.

Котлети з відвареної риби - фото крок 3 Рибну м'якоть можна дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку.

Котлети з відвареної риби - фото крок 4 Замочуємо білий хліб в молоці.

Котлети з відвареної риби - фото крок 5 Зелену цибулю миємо й дрібно нарізаємо.

Котлети з відвареної риби - фото крок 6 Пропускаємо через м'ясорубку віджатий розмокший хліб і рибну м'якоть. додаємо яйця, сіль, перець і нарізану цибулю. добре перемішуємо. Фарш для котлет готовий.

Котлети з відвареної риби - фото крок 7 Формуємо невеликі котлети і обвалюють у мелених сухарях.

Котлети з відвареної риби - фото крок 8 Обсмажуємо котлети на олії на сковороді з обох боків до красивого золотистого кольору.

Подібні рецепти

Котлети з фаршу червоної риби

Домашні чіпси з лаваша

Такі котлети можна приготувати з будь-якої доступної червоної риби або вже з готового риб'ячого фаршу. Для насиченості додаються твердий сир і гриби. Котлети мають приємний молочним ароматом! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування котлет з фаршу червоної риби. Для цієї страв...

Котлети з річкової риби

Котлети з річкової риби

думаю, що більшість сімей часто готують котлети в повсякденному житті. Це і зрозуміло, адже дане блюдо просто і швидко зробити, а варіантів його не злічити. Може бути, вам припаде до смаку мій? опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати котлети з річкової риби. Підійде будь-який вид ...

Котлети з риби

Котлети з риби

Один з найбільш улюблених багатьма варіантів котлет — це, звичайно ж, котлети з риби. соковиті, неймовірно ніжні і смачні вони стануть ідеальним доповненням до будь-якого гарніру. опис приготування: В цей простий рецепт котлет з риби можна використовувати не тільки один, але і відразу кілька с...

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним. кількість порцій: 4 соєвий соус— 10 мілілітрів Braai— 10 грам перець чилі— 0,5 штуки курячий бульйон— 1,5 L гливи—...

Кляр для риби з майонезом

Кляр для риби з майонезом

Дуже ніжний м'який і повітряний кляр, який підійде для приготування будь-якої риби, але особливо добре він підходить для злегка сухуватою рибки. опис приготування: Вирішила поділитися з вами рецептом приготування клярі для риби з майонезом, який я використовую в тому випадком, якщо риба трохи ...