Рецепт Курка по-Тацинская

Рецепт Курка по-Тацинская
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепти донський кухні дуже популярні. Багато господинь спеціально збирають старовинні рецепти свого регіону, щоб відчути смак кухні предків. варіант, як приготувати курку по-Тацинская, прекрасний!

опис приготування:

Дуже смачна курочка виходить за цим рецептом, відразу з гарніром і яскравим смаком лимона. Відмінний варіант для великого і галасливого застілля, адже всі гості зможуть скуштувати шматочок ніжного і ароматного м'яса птиці.

  • курка— 1 штука
  • Мал— 0,5 склянки
  • печінка куряча— 200 грам
  • лимонна цедра— За смаком
  • зелень— За смаком
  • Сіль і спеції— За смаком
Курка по-Тацинская - фото крок 1 Для приготування курки по-Тацинская беремо тушку курки. Беріть тушку середнього розміру. Справа не в тому, що вона не встигне запектися. Просто занадто велика курка-броллер не так смачна. У ній занадто багато білого м'яса. Отже, тушку потрібно вимити, видаліть залишки пір'я.

Курка по-Тацинская - фото крок 2 Білий рис промийте в декількох водах. Залийте окропом і проваріть на середньому вогні 5 хвилин. При варінні рис посоліть. Після злийте воду. Мал буде ще сирим.

Курка по-Тацинская - фото крок 3 Саму тушку щедро натріть сіллю, перцем і спеціями як всередині, так і зовні.

Курка по-Тацинская - фото крок 4 Змішайте напівсирої рис, промиту курячу печінку, багато нарізаної зелені і нарізану цедру лимона. Скільки брати цедри? За смаком. Я взяла загальною масою 1 чайну ложку.

Курка по-Тацинская - фото крок 5 Отриманою масою наповніть курку.

Курка по-Тацинская - фото крок 6 зв'яжіть ніжки. закріпіть черевце, щоб начинка не вилізла в процесі. Закріпіть крила дерев'яними шпажками. Крила потрібно закріпити обов'язково, щоб при запіканні курка в духовці ", не махала крилами ";. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте птицю в духовці 2 годину. Для того, щоб м'ясний сік не розтікався по всьому листу, зробіть з фольги поддончик. На нього поставить курочку і запікайте. М'ясний сік залишиться в поддончікі. Їм час від часу можна поливати курочку для утворення рум'яної скоринки.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Молочна свинина з розмарином

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...