Рецепт Котлети по-міністерськи з яловичини

Рецепт Котлети по-міністерськи з яловичини
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Що може бути краще свіжого смаженого м'яса? Напевно, багато свіжого смаженого м'яса. Пропоную вишукані, смачні і соковиті котлети по-міністерськи з яловичини, приготовані з цілого шматка м'яса.

опис приготування:

Перед вами просто приголомшливий рецепт приготування котлет по-міністерськи з рубаною яловичої вирізки. Це ситне і смачне універсальне блюдо, коли відчуваєш мовою прямо соковиті шматочки натурального м'яса. таке блюдо (в тандемі з гарніром) стане апетитними і ситним обідом або вечерею. Якщо його подати під особливим соусом, воно стане прикрасою святкового столу.

  • Говяжа вирізка— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • часник— 2 штуки
  • Курине яйце— 2 штуки
  • петрушка— 1 пучок
  • повареная сіль— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • Борошно пшеничне— 0,5 склянки
Котлети по-міністерськи з яловичини - фото крок 1 1. Перед тим як приготувати котлети по-міністерськи з яловичини, помийте м'ясо і обсушити його паперовим рушником. Видаліть пліву і прожилки, ненадовго покладіть в морозилку. Трохи примороженому яловичину порізати як можна дрібніше. Візьміть ніж або сокиру і порубати її.

Котлети по-міністерськи з яловичини - фото крок 2 2. Почистіть ріпчасту цибулю, поріжте його дрібними шматочками, подрібніть часник і петрушку.

Котлети по-міністерськи з яловичини - фото крок 3 3. Складіть все у миску, vbeyte яйця, поперчіть і посоліть за смаком, ретельно перемішайте фарш, відправте його в холодильник на півгодини. Фарш зберігайте в холоді четверо діб і використовуйте по необхідності.

Котлети по-міністерськи з яловичини - фото крок 4 4. Візьміть необхідну порцію готового яловичого фаршу, сформуйте з нього невеликі котлети круглої форми, після чого злегка притисніть їх, для більш швидкого приготування.

Котлети по-міністерськи з яловичини - фото крок 5 5. Візьміть сковорідку, розжарити її. Налийте в неї рослинне масло, опустіть котлети, попередньо обваляти їх у борошні. Смажте з кожного боку по 4-5 хвилин, перевертаючи в міру необхідності. котлети готові. Смачного!

Подібні рецепти

Котлети зі свинини і яловичини

Сирні квіточки

Хто не любить котлети по-домашньому? особливо, якщо фарш на котлети приготовлений вдома. Давайте-но разом спробуємо приготувати соковиті і смачні котлети зі свинини і яловичини! опис приготування: В котлети для соковитості можна додати сало, але це вже на ваш розсуд, адже все залежить від ваши...

Котлети в духовці з яловичини

Котлети в духовці з яловичини

Пропоную вашій увазі неймовірно смачні, а головне — корисні котлети в духовці з яловичини. Цей рецепт простий, але з певною особливістю, яка робить котлети дуже соковитими. опис приготування: Котлети в духовці з яловичини готують багато, але цей рецепт дійсно відрізняється від інших. Додавання...

Кюфта з яловичини

Кюфта з яловичини

Рецепт приготування кюфта з яловичини популярний в країнах Близького Сходу і Південної Азії, і сьогодні я пропоную вам зробити досить простий вірменський варіант цих ароматних м'ясних кульок. опис приготування: Як зробити кюфту із яловичини я дізналася від своєї доброї подруги, вона родом їх ...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...