Рецепт Кролик по мальтийски
Рецепт приготування кролика.
кількість порцій: 7
- підготовлена тушка кролика— 1 штука
- борошна— 5 Ст. ложок
- рослинної олії— 4 Ст. ложки
- картоплини— 4 Ст. ложки
- цибулини— 2 штуки
- морквини— 4 штуки
- солодких перцю— 4 штуки
- білого сухого вина— 1 Склянка
- вершків жирністю 20% — 0.5 склянки
- часнику— 2 зубчики
- лаврові листки— 4 штуки
- горошин чорного перцю— 8 штук
- горошини запашного перцю— 4 штуки
- кнопка Gvozdik— 1 штука
- сухого розмарину— 1 щіпка
- кмину— 1 щіпка
- пучок петрушки— 1 штука
- сіль— — За смаком
Розігріти в сковороді 2 ст. L. рослинної олії. Шматки кролика обсмажувати по 4 хв. з кожного боку.
Кролика перекласти в каструлю
з товстим дном (сковороду не мити)
Додати вино, лавровий лист,
чорний і запашний перець, гвоздику, Кмин і розмарин. Закрити кришкою і тушкувати
на невеликому вогні півтори години. Зрідка шматки необхідно перевертати.
Влити в каструлю вершки, знову накрити кришкою і готувати ще 10 хв.
Картопля, цибулю і моркву крупно порізати. Нарізати перець на четвертинки, серцевину видалити. Нагріти в сковороді, де обсмажувалися шматки кролика, залишився рослинне масло. обсмажити картопля, 15 хв. Вкинуть морковь,
перець і цибулю. готувати ще 3 хв.
М'ясо кролика дістати шумівкою з каструлі, обернути в фольгу, зберігати
в тепле.
Зелень петрушки промити, обсушити і нарізати. У залишився в каструлі соус додати овочі, подрібнену зелень і тушкувати під кришкою 25 хв. Повернути в каструлю шматки кролика, перемішати, розігріти страву до потрібної температури
Подібні рецепти
Кролик, тушкований з овочами
кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...
Кролик по-французьки
Рецепт приготування кролика, тушкованого з копченою грудинкою в червоному вині. опис приготування: Подавайте кролика по-французьки з рисом, кашею, галушками або картопляним пюре. приготування: Розрубати передню частину кролика на шматки. Промити потрухи і нарізати на шматочки середнього розмір...
Кролик з чорносливом
Кролик є дієтичним м'ясом, а в поєднанні з чорносливом і часником це блюдо виходить по істині чудовим. Крім добавок, м'ясо готується в спеціальному соусі, який підсилює аромат м'яса. опис приготування: За таким рецептом кролик з чорносливом виходить дуже ніжним і м'яким. Таке блюдо можна сміли...
Кролик в сметанному соусі
Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...
Кролик з грибами
Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...