Рецепт Кролик по мальтийски

Рецепт Кролик по мальтийски
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування кролика.

кількість порцій: 7
  • підготовлена ​​тушка кролика— 1 штука
  • борошна— 5 Ст. ложок
  • рослинної олії— 4 Ст. ложки
  • картоплини— 4 Ст. ложки
  • цибулини— 2 штуки
  • морквини— 4 штуки
  • солодких перцю— 4 штуки
  • білого сухого вина— 1 Склянка
  • вершків жирністю 20%  — 0.5 склянки
  • часнику— 2 зубчики
  • лаврові листки— 4 штуки
  • горошин чорного перцю— 8 штук
  • горошини запашного перцю— 4 штуки
  • кнопка Gvozdik— 1 штука
  • сухого розмарину— 1 щіпка
  • кмину— 1 щіпка
  • пучок петрушки— 1 штука
  • сіль— — За смаком
Кролик по мальтийски - фото крок 1 Борошно просіяти разом з 1 чайною ложкою солі. Кролика добре промити, обсушити і порізати на 6-8 порційних шматків. Обваляти шматки в борошні.

Кролик по мальтийски - фото крок 2 Розігріти в сковороді 2 ст. L. рослинної олії. Шматки кролика обсмажувати по 4 хв. з кожного боку.

Кролик по мальтийски - фото крок 3 Кролика перекласти в каструлю
з товстим дном (сковороду не мити)
Додати вино, лавровий лист,
чорний і запашний перець, гвоздику, Кмин і розмарин. Закрити кришкою і тушкувати
на невеликому вогні півтори години. Зрідка шматки необхідно перевертати.

Кролик по мальтийски - фото крок 4 Влити в каструлю вершки, знову накрити кришкою і готувати ще 10 хв.

Кролик по мальтийски - фото крок 5 Картопля, цибулю і моркву крупно порізати. Нарізати перець на четвертинки, серцевину видалити. Нагріти в сковороді, де обсмажувалися шматки кролика, залишився рослинне масло. обсмажити картопля, 15 хв. Вкинуть морковь,
перець і цибулю. готувати ще 3 хв.

Кролик по мальтийски - фото крок 6 М'ясо кролика дістати шумівкою з каструлі, обернути в фольгу, зберігати
в тепле.
Зелень петрушки промити, обсушити і нарізати. У залишився в каструлі соус додати овочі, подрібнену зелень і тушкувати під кришкою 25 хв. Повернути в каструлю шматки кролика, перемішати, розігріти страву до потрібної температури

Подібні рецепти

Кролик по-селянськи

Кролик, тушкований з овочами

кролик, приготований по-селянськи, виходить особливо ніжним і соковитим, а якщо додати правильні спеції — ще й дуже ароматним. опис приготування: Вже не знаю, чи дійсно кролика в селах готують саме так, проте мені рецепт під назвою "; кролик по-селянськи" дуже подобається. Таким чином приготов...

Кролик по-французьки

Кролик по-французьки

Рецепт приготування кролика, тушкованого з копченою грудинкою в червоному вині. опис приготування: Подавайте кролика по-французьки з рисом, кашею, галушками або картопляним пюре. приготування: Розрубати передню частину кролика на шматки. Промити потрухи і нарізати на шматочки середнього розмір...

Кролик з чорносливом

Кролик з чорносливом

Кролик є дієтичним м'ясом, а в поєднанні з чорносливом і часником це блюдо виходить по істині чудовим. Крім добавок, м'ясо готується в спеціальному соусі, який підсилює аромат м'яса. опис приготування: За таким рецептом кролик з чорносливом виходить дуже ніжним і м'яким. Таке блюдо можна сміли...

Кролик в сметанному соусі

Кролик в сметанному соусі

Смачне ніжне м'ясо виходить, благодаря сметанному соусу. Кролик залишається м'яким навіть після охолодження, а вершковий присмак здивує смакові рецептори будь-якого гурмана. опис приготування: хочете поекспериментувати? Або вам просто набридли звичні сорти м'яса? Пропоную приготувати кролика в...

Кролик з грибами

Кролик з грибами

Рецепт приготування тушкованого кролика з грибами і зеленою цибулею. опис приготування: Кролик подається з гарніром з овочів. приготування: Розігріти рослинне масло, додати гриби і обсмажити. Влити вершки і готувати ще близько 5 хвилин. Промити кролика під холодною проточною водою, висушити на...