Рецепт Котлети по-могілевксі

Рецепт Котлети по-могілевксі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Смак котлет по-Могилевська оцінять любителі пікантних м'ясних страв з часником. Особливістю цих котлет також є відсутність лука в фарші, при цьому вони виходять дуже м'якими і соковитими.

опис приготування:

У цьому рецепті я розповім, як приготувати котлети по-Могилевська. Дуже важливо використовувати фарш хорошої якості, а якщо ви не довіряєте магазинному, то приготуйте його самі. Для приготування котлет я використовувала змішаний фарш з 200 грам свинини і 400 грам телятини. Завдяки цьому, котлети вийшли дуже соковитими і ніжними. Котлети по-Могилевська відрізняються від звичайних не тільки інгредієнтами, але і способом обсмаження.

  • фарш змішаний— 600 грам
  • часник— 3 зубчики
  • яйця курячі— 2 штуки(1 шт. — в фарш, 1 шт. — для змащення котлет)
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком
Котлети по-могілевксі - фото крок 1 Для початку підготуйте всі інгредієнти.

Котлети по-могілевксі - фото крок 2 У фарш додайте подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Часник для цієї страви розчавлюють плоскою стороною ножа, а потім дрібно нарізають.

Котлети по-могілевксі - фото крок 3 Додайте у фарш одне яйце. Тепер фарш потрібно дуже добре вимісити і відправити в холодильник на 30 хвилин відпочити.

Котлети по-могілевксі - фото крок 4 З охолодженого фаршу сформуйте котлети довгастої форми і обваляйте їх у борошні.

Котлети по-могілевксі - фото крок 5 Обсмажте котлети на рослинному маслі по 2 хвилини з кожного боку. Смажте котлети невеликими порціями, щоб вони не випустили сік. збийте яйце. Умочіть кожну котлету в збите яйце і викладіть у жароміцних форму, змащену маслом.

Котлети по-могілевксі - фото крок 6 Духовку розігрійте до 220 градусів. запікайте котлети 12-15 хвилин. Подавайте котлети по-Могилевська із зеленню, салатом або класичним гарніром — відвареною картоплею. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Котлети (дуже простий рецепт)

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...