Рецепт Котлети з бурякової гички

Рецепт Котлети з бурякової гички
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Бути вегетаріанцем і смачно харчуватися - це цілком сумісні поняття. І в цьому не складно переконатися приготувавши чудові бурякові котлети за цим рецептом.

опис приготування:

Іноді корисно робити розвантажувальні дні навіть тим, хто м'ясо є. Навесні і влітку можна приготувати чудові страви з того, що росте на грядці. А в бурякової бадиллі міститься маса вітамінів. Котлети з бадилля вийдуть злегка незграбними, але дуже смачними і корисними. До того ж, ця страва — оригінальне! Спробуйте, не пошкодуєте. А можливо, ви додасте чогось такого, що буде колихати рецепт ще вище.

Вегетаріанські котлети з бурякової гички готуйте так:

1. подрібніть бадилля, адигейський сир потріть на крупній тертці.

2. змішайте бадилля, сир, сметану і спеції за смаком. добре перемішайте.

3. додайте борошно. Кількість борошна підбирайте на око, щоб фарш не вийшов занадто рідким або густим.

4. Сформуйте з фаршу котлетки. Щоб фарш не розпадався, можна просто викласти його на сковорідку столовою ложкою.

5. Обсмажте котлети з двох сторін на рослинній олії на середньо-високому вогні.

Подаємо на стіл і насолоджуємося смаком вегетаріанських котлет.

Смачного!

  • Адигейський сир— 100 грам
  • бурячиння (пучок)  — 1 штука
  • крем— 3 Ст. ложки
  • борошно— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
Іноді корисно робити розвантажувальні дні навіть тим, хто м'ясо є. Навесні і влітку можна приготувати чудові страви з того, що росте на грядці. А в бурякової бадиллі міститься маса вітамінів. Котлети з бадилля вийдуть злегка незграбними, але дуже смачними і корисними. До того ж, ця страва — оригінальне! Спробуйте, не пошкодуєте. А можливо, ви додасте чогось такого, що буде колихати рецепт ще вище.

Вегетаріанські котлети з бурякової гички готуйте так:

1. подрібніть бадилля, адигейський сир потріть на крупній тертці.

2. змішайте бадилля, сир, сметану і спеції за смаком. добре перемішайте.

3. додайте борошно. Кількість борошна підбирайте на око, щоб фарш не вийшов занадто рідким або густим.

4. Сформуйте з фаршу котлетки. Щоб фарш не розпадався, можна просто викласти його на сковорідку столовою ложкою.

5. Обсмажте котлети з двох сторін на рослинній олії на середньо-високому вогні.

Подаємо на стіл і насолоджуємося смаком вегетаріанських котлет.

Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Овочеве рагу з картоплею і кабачками

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...