Рецепт Курка, фарширована бананами
Рецепт приготування курки в маринаді з часнику, лука, апельсинового соку, соку лайма і спецій, фарширована начинкою з бананів, масла, цукру і темного рому
опис приготування:
Це незвичайне блюдо уб'є наповал ваших гостей. маринад, якщо виключити з нього цукор, може також використовуватися для стейків, свинини і риби.
- часнику— 6 зубчиків
- апельсинового соку— 1 Склянка
- цукру— 2 чайних ложки
- меленого кмину— 1/2 чайних ложки
- сухого орегано— 1 Чайна ложка
- лимонного перцю— 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- кінзи— 1/4 склянки
- Курка з начинкою:курки— 2 штуки(по 1,2 кг)
- банан— 3 штуки
- паличка топленого масла— 1 штука
- коричневого сахара— 3 1/2 чайних ложки
- часнику— 3 зубчики
- темного рому— 1/4- 1/2 склянки
- сіль і перець— — За смаком
2. Вийняти з духовки і остудити. Коли банани охолонуть, очистити їх, нарізати і покласти в миску. Пропустити часник через прес. збити масло, коричневий цукор, часник і ром в невеликій мисці. Додати 3 чайні ложки суміші до бананів. За допомогою вилки або картопляного преса розім'яти банани і відкласти в сторону.
3. Розігріти духовку до 200 градусів. Прибрати курку з маринаду і висушити. Обережно відокремити шкіру від курки, посолити, заповнити порожнину сіллю і перцем, потім втерти ромову суміш всередину.
4. Заповнити порожнину банановим пюре. Зв'язати ноги шпагатом.
5. Змастити зовні ромової сумішшю і запікати курку в духовці від 45 хвилин 1 годину, періодично поливаючи ромової глазур'ю. Якщо курка стає коричневою занадто швидко, накрийте її алюмінієвою фольгою.
6. Дати курці охолонути 10 хвилин і подавати.
Подібні рецепти
Курка каррі з бананами
Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...
Курка, фарширована булгуром
Зазвичай курку фарширують рисом, а спробуйте приготувати за цим рецептом — з bulgurom. Ароматна курка в духовці виходить дуже смачною, та ще й з кашею з булгура. Спробуйте! опис приготування: Сама підготовка для приготування цієї страви займе мінімум часу, а все інше зробить духовка. В результ...
Курка, фарширована сиром
Чи не можете придумати, що приготувати на обід або вечерю? Спробуйте зробити це дивно смачне і ситне блюдо — курка, фарширована сиром в домашніх умовах, запечена під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва припаде до смаку особливо любителям сиру, — його тут дійсно багато. Ніжна начинка...
Куряче філе зі смаженими бананами
Екзотичний рецепт приготування ніжного курячого філе з смаженими бананами. опис приготування: Курячі стегенця моєму, сушимо і очищаємо від шкіри. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю нарізаємо на дуже дрібні шматочки і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової о...
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом
Китайська капуста, фарширована коричневим рисом — це щось на зразок звичних нам голубців, тільки на східний манер. Гідний варіант для внесення різноманітності в раціон. опис приготування: голубці люблять, напевно, практично все. Однак особисто мені голубці швидко набридають. Якщо у вас та ж пр...