Рецепт Куряча грудка в вершковому соусі
Куряча грудка, приготована в бульйоні зі збитими вершками.
опис приготування:
1. Розігріти духовку до 200 градусів.
2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем.
3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін.
4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5 — 6 хвилин. Перекласти курку з каструлі.
5. приготувати соус. Залити бульйон і вино в кассероль. Варити на сильному вогні приблизно 2 хвилини. Додати вершки і продовжувати варити ще кілька хвилин на сильному вогні, до загустіння. поперчити, посолити і додати трохи лимонного соку.
6. Залити курячі грудки соусом, посипати петрушкою.
сервіровка: Курячі грудки викласти на блюдо, залити соусом, посипати зеленню. Подавати з відвареним рисом, шпинатом, різотто і спаржею. Так само не завадить відкоркувати пляшку хорошого французького вина.
- куряча грудка— 6 штук
- лимонний сік— 1/2 чайних ложки
- вершкове масло— 5 Ст. ложок
- сіль і білий перець— — За смаком
- м'ясний бульйон— 1/3 склянки
- збиті вершки— 1 Склянка
- вино— 1/4 склянки
- петрушка— 2 Ст. ложки
2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем.
3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін.
4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5 — 6 хвилин. Перекласти курку з каструлі.
5. приготувати соус. Залити бульйон і вино в кассероль. Варити на сильному вогні приблизно 2 хвилини. Додати вершки і продовжувати варити ще кілька хвилин на сильному вогні, до загустіння. поперчити, посолити і додати трохи лимонного соку.
6. Залити курячі грудки соусом, посипати петрушкою.
сервіровка: Курячі грудки викласти на блюдо, залити соусом, посипати зеленню. Подавати з відвареним рисом, шпинатом, різотто і спаржею. Так само не завадить відкоркувати пляшку хорошого французького вина.
Подібні рецепти
Заливні пироги з рибою
Краще використовуйте тверді яблука, щоб вони тримали форму і не розпалися під час приготування. Спробуйте оригінальний рецепт, як приготувати курячу грудку з яблуками в медово-гірчичному соусі. опис приготування: Тут ідеально підійдуть кисло-солодкі або кислі сорти яблук. Спершу варто обсмажит...
Куряча грудка в грибному соусі
Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...
Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі
рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...
Куряча грудка в часниковому соусі
Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно! опис приготування: Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі?...
Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі
Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...