Рецепт Куряча грудка в вершковому соусі

Рецепт Куряча грудка в вершковому соусі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Куряча грудка, приготована в бульйоні зі збитими вершками.

опис приготування:

1. Розігріти духовку до 200 градусів.

2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем.

3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін.

4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5 — 6 хвилин. Перекласти курку з каструлі.

5. приготувати соус. Залити бульйон і вино в кассероль. Варити на сильному вогні приблизно 2 хвилини. Додати вершки і продовжувати варити ще кілька хвилин на сильному вогні, до загустіння. поперчити, посолити і додати трохи лимонного соку.

6. Залити курячі грудки соусом, посипати петрушкою.

сервіровка: Курячі грудки викласти на блюдо, залити соусом, посипати зеленню. Подавати з відвареним рисом, шпинатом, різотто і спаржею. Так само не завадить відкоркувати пляшку хорошого французького вина.


  • куряча грудка— 6 штук
  • лимонний сік— 1/2 чайних ложки
  • вершкове масло— 5 Ст. ложок
  • сіль і білий перець— — За смаком
  • м'ясний бульйон— 1/3 склянки
  • збиті вершки— 1 Склянка
  • вино— 1/4 склянки
  • петрушка— 2 Ст. ложки
1. Розігріти духовку до 200 градусів.

2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем.

3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін.

4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5 — 6 хвилин. Перекласти курку з каструлі.

5. приготувати соус. Залити бульйон і вино в кассероль. Варити на сильному вогні приблизно 2 хвилини. Додати вершки і продовжувати варити ще кілька хвилин на сильному вогні, до загустіння. поперчити, посолити і додати трохи лимонного соку.

6. Залити курячі грудки соусом, посипати петрушкою.

сервіровка: Курячі грудки викласти на блюдо, залити соусом, посипати зеленню. Подавати з відвареним рисом, шпинатом, різотто і спаржею. Так само не завадить відкоркувати пляшку хорошого французького вина.


Подібні рецепти

Куряча грудка з яблуками в медово-гірчичному соусі

Заливні пироги з рибою

Краще використовуйте тверді яблука, щоб вони тримали форму і не розпалися під час приготування. Спробуйте оригінальний рецепт, як приготувати курячу грудку з яблуками в медово-гірчичному соусі. опис приготування: Тут ідеально підійдуть кисло-солодкі або кислі сорти яблук. Спершу варто обсмажит...

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...

Куряча грудка в часниковому соусі

Куряча грудка в часниковому соусі

Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно! опис приготування: Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі?...

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...