Рецепт Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі
Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі
опис приготування:
Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику.
нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду додаємо дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажуємо все до напівготовності.
Тепер до цибулі додаємо борошно і вливаємо біле вино. Все дуже добре перемішуємо, краще за допомогою блендера, щоб не залишилося борошняних грудочок. Додати воду і довести до кипіння. Далі потрібно покласти в соус курячі грудки, закрити кришкою і тушкувати 15 хв. на дуже маленькому вогні.
Тепер займемося шпинатом. моєму його.
Курячі грудки знову дістаємо з сковороди на тарілку, а в соус додаємо шпинат, часточки лимонів і чебрець. Тримаємо на дрібному вогні 2-3 хв.
В окремій мисці добре перемішуємо жовтки і вичавлений лимонний сік. додаємо 2 ст.л. готового соусу до жовтків і знову перемішуємо.
Поступово вливаємо жовтки в сковороду і нагріваємо, але не доводимо до кипіння, інакше вийде омлет, замість соусу. -
відварюємо рис, викладаємо його на тарілку, посипаємо смаженими горіхами, кладемо курячу грудку і поливаємо соусом. Смачного!
- курячі грудки— 4 штуки
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- часник— 1 штука
- Мал— 200 грам(на гарнір)
- біле вино— 1/8 L
- вода— 200 мілілітрів
- шпинат— 500 грам
- мука— 1 Ст. ложка
- лимон— 1 штука
- кедровые орехи или миндаль— 2 Ст. ложки
- чебрець— 2 частини
- яєчні жовтки— 2 штуки
нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду додаємо дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажуємо все до напівготовності.
Тепер до цибулі додаємо борошно і вливаємо біле вино. Все дуже добре перемішуємо, краще за допомогою блендера, щоб не залишилося борошняних грудочок. Додати воду і довести до кипіння. Далі потрібно покласти в соус курячі грудки, закрити кришкою і тушкувати 15 хв. на дуже маленькому вогні.
Тепер займемося шпинатом. моєму його.
Курячі грудки знову дістаємо з сковороди на тарілку, а в соус додаємо шпинат, часточки лимонів і чебрець. Тримаємо на дрібному вогні 2-3 хв.
В окремій мисці добре перемішуємо жовтки і вичавлений лимонний сік. додаємо 2 ст.л. готового соусу до жовтків і знову перемішуємо.
Поступово вливаємо жовтки в сковороду і нагріваємо, але не доводимо до кипіння, інакше вийде омлет, замість соусу. -
відварюємо рис, викладаємо його на тарілку, посипаємо смаженими горіхами, кладемо курячу грудку і поливаємо соусом. Смачного!
Подібні рецепти
Кускус з помідорами
Краще використовуйте тверді яблука, щоб вони тримали форму і не розпалися під час приготування. Спробуйте оригінальний рецепт, як приготувати курячу грудку з яблуками в медово-гірчичному соусі. опис приготування: Тут ідеально підійдуть кисло-солодкі або кислі сорти яблук. Спершу варто обсмажит...
Куряча грудка в грибному соусі
Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...
Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі
рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...
Куряча грудка в часниковому соусі
Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно! опис приготування: Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі?...
Куряча грудка в вершковому соусі
Куряча грудка, приготована в бульйоні зі збитими вершками. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. 2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем. 3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін. 4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5...