Рецепт Котлети з грибною поливанням

Рецепт Котлети з грибною поливанням
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт котлет з поливанням з грибів і сиру горгонзола.

опис приготування:

Чудовий і незвичайний рецепт котлет і грибний поливання. Котлети виходять соковитими і ароматними, а грибна поливка - просто смакота!

  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • цибулини— 3 штуки
  • чебрець— 1 Ст. ложка
  • солі— 1 Ст. ложка
  • чорного перцю— 1 Ст. ложка
  • вустерського соусу— 3 Ст. ложки
  • курячого бульйону— 1/3 склянки
  • томатної пасти— 1 Ст. ложка
  • меленого ошийка— 1,2 кілограма
  • панірувальних сухарів— 1/2 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • кетчупу— 1/2 склянки
  • поливання:оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • злочин— 10-12 штук
  • часнику— 1 зубчик
  • курячого бульйону— 1 Склянка
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • молока— 1 Склянка
  • мигдалю— 1/4 чайних ложки
  • горгонзоли— 125 грам
  • сіль і перець— — За смаком
Котлети з грибною поливанням - фото крок 1 1. готуємо котлети. Розігріти духовку до 180 градусів. Нагріти оливкова олія в каструлі середнього розміру. Додати порізану цибулю, чебрець, сіль і перець і готувати на повільному вогні, періодично помішуючи 8-10 хвилин. Лук повинен стати прозорим, але не зарум'яниться. Зняти з вогню, додати вустерский соус, курячий бульйон і томатну пасту. Дати закипіти на повільному вогні.

Котлети з грибною поливанням - фото крок 2 2. У великій ємності змішати мелений ошийок, суміш цибулі, сухарі і яйця і перемішати виделкою. Розділити суміш на 6 порцій. запікати 40-50 хвилин. подавати гарячими, полити грибний поливанням.

Котлети з грибною поливанням - фото крок 3 3. готуємо поливання. Нагріти оливкова олія в глибокій сковороді. Додати гриби і часник і пасерувати 5-6 хвилин. Додати сіль, перець і курячий бульйон і довести до кипіння.

Котлети з грибною поливанням - фото крок 4 4. У середній каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати борошно і готувати 1-2 хвилини. Додати молоко і приправити мигдалем, сіллю і перцем.

Котлети з грибною поливанням - фото крок 5 5. Додати молочний соус до грибам. Додати горгонзолу і почекати, поки вона розтопиться.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Варення з імбиру

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...