Рецепт Курка, тушкована у вині

Рецепт Курка, тушкована у вині
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ця страва дуже популярно у Франції. Але так як його приготувати не складно, а інгредієнти прості і практично завжди є під рукою, в нашій країні воно стало таким же затребуваним, як в Європі.

опис приготування:

Якщо ви ставите питанням, як приготувати курку, тушковану в провині, то дотримуйтесь інструкцій з цього рецепта. Завдяки провину курка набуває приємну кислинку і стає дуже м'якою. А тушковані сезонні овочі відмінно поєднуються з куркою.

  • Курині ніжки— 700 грам
  • гарбуз— 150 грам
  • Лук-пориста— 150 грам
  • Кабачок— 150 грам
  • вино— 200 мілілітрів
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 6 зубчиків
  • зелень селери, сіль, спеції— За смаком
курка, тушкована у вині - фото крок 1 Насамперед підготуйте овочі. Їх слід помити, очистити і нарізати на максимально рівні кубики, щоб овочі в готовій страві виглядали органічно і привабливо. Очищення від овочів не викидайте, а зваріть з них овочевий бульйон.

курка, тушкована у вині - фото крок 2 Овочі обсмажити в олії на сковороді до напівготовності. На іншій сковороді також обсмажте курячі ніжки, щоб ті злегка зарум'яниться.

курка, тушкована у вині - фото крок 3 М'ясо курки посоліть і поперчіть, влийте в сковорідку каберне. Томіть без кришки, поки вино не випарується і не зменшиться вдвічі. Потім киньте до птаха овочі, тушкуйте вже під закритою кришкою на повільному вогні двадцять хвилин.

курка, тушкована у вині - фото крок 4 Подавайте готову страву в гарячому вигляді з зеленню. Дуже добре поєднується з такою куркою червоне вино і білий свіжий хліб з пшеничного борошна з хрусткою скоринкою.

Подібні рецепти

Курка, тушкована в білому вині

Закуска з перців чилі і сиру

Таке блюдо ідеально підходить для особливого святкового вечері. Курячі ніжки гасяться з цибулею в білому вині. Виходить дуже смачно і апетитно! Найголовніше, що готується страва просто і швидко. опис приготування: Приготуємо курку тушковану в білому вині в домашніх умовах. Для цієї страви кращ...

Курка у вині

Курка у вині

Не можна уявити блюдо французької кухні без хорошого вина і пахучих трав, підтвердження того, рецепт приготування курки у вині. опис приготування: Вино віддає м'ясу все найкраще, і банальна курка легко перетворюється в кулінарний шедевр. Тільки не економте на якості божественного напою, і ваша...

Креветки, смажені у вині

Креветки, смажені у вині

Рецепт приготування креветок, смажених у вині, з панірувальними сухарями, петрушкою, червоною цибулею, часником і шматочками лимона. опис приготування: Смажені у вині креветки з цибулею - відмінне блюдо для легкого вечері з келихом червоного вина. вершкового масла— 3 Ст. ложки великих кревет...

Курка, тушкована в духовці

Курка, тушкована в духовці

Рецепт приготування курки, тушкованою в духовці з беконом, морквою, зеленою цибулею і печерицями. опис приготування: Традиційний рецепт приготування тушкованої курки. бекон додається, щоб надати курці аромату. Прекрасно підійде для зими, так як це блюдо дуже добре зігріває. Крім того, його дуж...

Курка тушкована з морквою і цибулею

Курка тушкована з морквою і цибулею

Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...