Рецепт Курка у вині

Рецепт Курка у вині
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Не можна уявити блюдо французької кухні без хорошого вина і пахучих трав, підтвердження того, рецепт приготування курки у вині.

опис приготування:

Вино віддає м'ясу все найкраще, і банальна курка легко перетворюється в кулінарний шедевр. Тільки не економте на якості божественного напою, і ваша курочка у вині вийде на все 100%!

  • тушка птиці— 1 штука
  • айва— 3 штуки
  • Гострий перець— 1 штука
  • копчений бекон— 100 грам
  • Червоне вино— 0,5 L
  • топлене масло— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 3-4 штук
  • Чорний перець— 3-4 Щепоток(мелений)
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • чебрець— 1 штука
  • обкладинка— 3-4 Щепоток
Курка у вині - фото крок 1 Перед тим як приступити до нашої курочку, спочатку потрібно почистити айву, порізати її на кубики і кинути на сковорідку разом з топленим маслом (1 столова ложка). Під час смаження айву потрібно приправити невеликою кількістю кориці і перцю. Айву смажимо до появи золотистої скоринки.

Курка у вині - фото крок 2 Тепер беремо сковороду, смазивием маслом, бажано побільше, і кидаємо туди подрібнений бекон. Смажимо до отримання шкварок.

Курка у вині - фото крок 3 Шкварки перекладаємо в форму для запікання.
У сковороді залишаємо жир від бекону, туди складаємо пов'язану курку і обсмажуємо її, до появи золотистої скоринки. Солимо з кожним перевертанням.

Курка у вині - фото крок 4 У форму для запікання поверх бекону, укладаємо полукльцамі цибулю, лавровий лист, посипаємо перцем, туди ж складаємо курку і обкладає її айвою.

Курка у вині - фото крок 5 Курку заливаємо вином і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Після чого дістаємо курятинки, солимо її, приправляем чебрецем і доливаємо трохи води. Прикриваємо її кришкою і ставимо назад в духовку на 40 хвилин, після чого знову дістаємо курку і повертаємо її, ставимо назад на підлогу годину в духовку.

Курка у вині - фото крок 6 Після того, як курка пропеклась дістаємо її з духовки і подаємо до столу.
Оскільки курка запікалася у вині, то соус, я думаю, тут вже не потрібен, тому трохи відступимо від традиційного рецепту приготування курки у вині і просто прикрасимо її помідорами чері або базиліком з часником.
Смачного!

Подібні рецепти

Курка, тушкована в білому вині

Кролик у вині

Таке блюдо ідеально підходить для особливого святкового вечері. Курячі ніжки гасяться з цибулею в білому вині. Виходить дуже смачно і апетитно! Найголовніше, що готується страва просто і швидко. опис приготування: Приготуємо курку тушковану в білому вині в домашніх умовах. Для цієї страви кращ...

Курка, тушкована у вині

Курка, тушкована у вині

Ця страва дуже популярно у Франції. Але так як його приготувати не складно, а інгредієнти прості і практично завжди є під рукою, в нашій країні воно стало таким же затребуваним, як в Європі. опис приготування: Якщо ви ставите питанням, як приготувати курку, тушковану в провині, то дотримуйтесь...

Креветки, смажені у вині

Креветки, смажені у вині

Рецепт приготування креветок, смажених у вині, з панірувальними сухарями, петрушкою, червоною цибулею, часником і шматочками лимона. опис приготування: Смажені у вині креветки з цибулею - відмінне блюдо для легкого вечері з келихом червоного вина. вершкового масла— 3 Ст. ложки великих кревет...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...