Рецепт Курка у вині
Не можна уявити блюдо французької кухні без хорошого вина і пахучих трав, підтвердження того, рецепт приготування курки у вині.
опис приготування:
Вино віддає м'ясу все найкраще, і банальна курка легко перетворюється в кулінарний шедевр. Тільки не економте на якості божественного напою, і ваша курочка у вині вийде на все 100%!
- тушка птиці— 1 штука
- айва— 3 штуки
- Гострий перець— 1 штука
- копчений бекон— 100 грам
- Червоне вино— 0,5 L
- топлене масло— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 3-4 штук
- Чорний перець— 3-4 Щепоток(мелений)
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- чебрець— 1 штука
- обкладинка— 3-4 Щепоток
Тепер беремо сковороду, смазивием маслом, бажано побільше, і кидаємо туди подрібнений бекон. Смажимо до отримання шкварок.
Шкварки перекладаємо в форму для запікання.
У сковороді залишаємо жир від бекону, туди складаємо пов'язану курку і обсмажуємо її, до появи золотистої скоринки. Солимо з кожним перевертанням.
У форму для запікання поверх бекону, укладаємо полукльцамі цибулю, лавровий лист, посипаємо перцем, туди ж складаємо курку і обкладає її айвою.
Курку заливаємо вином і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Після чого дістаємо курятинки, солимо її, приправляем чебрецем і доливаємо трохи води. Прикриваємо її кришкою і ставимо назад в духовку на 40 хвилин, після чого знову дістаємо курку і повертаємо її, ставимо назад на підлогу годину в духовку.
Після того, як курка пропеклась дістаємо її з духовки і подаємо до столу.
Оскільки курка запікалася у вині, то соус, я думаю, тут вже не потрібен, тому трохи відступимо від традиційного рецепту приготування курки у вині і просто прикрасимо її помідорами чері або базиліком з часником.
Смачного!
Подібні рецепти
Кролик у вині
Таке блюдо ідеально підходить для особливого святкового вечері. Курячі ніжки гасяться з цибулею в білому вині. Виходить дуже смачно і апетитно! Найголовніше, що готується страва просто і швидко. опис приготування: Приготуємо курку тушковану в білому вині в домашніх умовах. Для цієї страви кращ...
Курка, тушкована у вині
Ця страва дуже популярно у Франції. Але так як його приготувати не складно, а інгредієнти прості і практично завжди є під рукою, в нашій країні воно стало таким же затребуваним, як в Європі. опис приготування: Якщо ви ставите питанням, як приготувати курку, тушковану в провині, то дотримуйтесь...
Креветки, смажені у вині
Рецепт приготування креветок, смажених у вині, з панірувальними сухарями, петрушкою, червоною цибулею, часником і шматочками лимона. опис приготування: Смажені у вині креветки з цибулею - відмінне блюдо для легкого вечері з келихом червоного вина. вершкового масла— 3 Ст. ложки великих кревет...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...