Рецепт Курка, тушкована в білому вині

Рецепт Курка, тушкована в білому вині
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Таке блюдо ідеально підходить для особливого святкового вечері. Курячі ніжки гасяться з цибулею в білому вині. Виходить дуже смачно і апетитно! Найголовніше, що готується страва просто і швидко.

опис приготування:

Приготуємо курку тушковану в білому вині в домашніх умовах. Для цієї страви краще всього використовувати жирненькие курячі ніжки, їх дуже легко смажити і тушкувати з вином. На гарнір можна подати легкий овочевий салат або просто овочеву нарізку. вдалого приготування! А я поки розповім, як приготувати курку, тушковану в білому вині.

  • Курині ніжки— 4-6 штук
  • вино біле— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
  • Сіль і перець— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
курка, тушкована в білому вині - фото крок 1 Курячі ніжки промийте та висушіть паперовими рушниками.

курка, тушкована в білому вині - фото крок 2 Розігріваємо в сковороді рослинне масло. обсмажуємо курку, посолити і поперчити за смаком. приблизно 7-8 хвилин.

курка, тушкована в білому вині - фото крок 3 Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, викладаємо до курки. смажимо ще 5 хвилин. Потім перекладаємо все в каструлю або сотейник, заливаємо білим вином і невеликою кількістю води. тушкуємо ще 20 хвилин.

курка, тушкована в білому вині - фото крок 4 Смачного!

Подібні рецепти

Курка, тушкована у вині

Кролик з розмарином в білому вині

Ця страва дуже популярно у Франції. Але так як його приготувати не складно, а інгредієнти прості і практично завжди є під рукою, в нашій країні воно стало таким же затребуваним, як в Європі. опис приготування: Якщо ви ставите питанням, як приготувати курку, тушковану в провині, то дотримуйтесь...

Курка у вині

Курка у вині

Не можна уявити блюдо французької кухні без хорошого вина і пахучих трав, підтвердження того, рецепт приготування курки у вині. опис приготування: Вино віддає м'ясу все найкраще, і банальна курка легко перетворюється в кулінарний шедевр. Тільки не економте на якості божественного напою, і ваша...

Креветки, смажені у вині

Креветки, смажені у вині

Рецепт приготування креветок, смажених у вині, з панірувальними сухарями, петрушкою, червоною цибулею, часником і шматочками лимона. опис приготування: Смажені у вині креветки з цибулею - відмінне блюдо для легкого вечері з келихом червоного вина. вершкового масла— 3 Ст. ложки великих кревет...

Курка, тушкована в духовці

Курка, тушкована в духовці

Рецепт приготування курки, тушкованою в духовці з беконом, морквою, зеленою цибулею і печерицями. опис приготування: Традиційний рецепт приготування тушкованої курки. бекон додається, щоб надати курці аромату. Прекрасно підійде для зими, так як це блюдо дуже добре зігріває. Крім того, його дуж...

Курка тушкована з морквою і цибулею

Курка тушкована з морквою і цибулею

Хочу поділитися з вами простим і дуже смачним варіантом гарячого блюда, яке відмінно підійде для ситного обіду або вечері. курка, тушкована з морквою і цибулею виходить дивно ніжною. опис приготування: Щоб курочка вийшла ніжною і танула в роті, я рекомендую спершу обсмажити її, а після додаван...