Рецепт Куряча грудка в часниковому соусі

Рецепт Куряча грудка в часниковому соусі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно!

опис приготування:

Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі? тим, що страва виходить неймовірно соковитим і смачним, а соус його відмінно доповнює — тонкий часниковий аромат в поєднанні з ароматом томатів і копченостей створює дуже апетитне тріо, залучаючи всіх до столу!

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • горошок заморожений— 100 грам
  • копчений бекон— 50 грам
  • сушені томати— 80 грам
  • часник— 3 зубчики
  • вершки— 1 Склянка
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • спеції— За смаком
Куряча грудка в часниковому соусі - фото крок 1 1. На оливковій олії обсмажити до появи скоринки з усіх боків. спеції — за смаком.

Куряча грудка в часниковому соусі - фото крок 2 2. Далі заливаємо блюдо вершками, додамо пропущений через прес часник. Зменшимо вогонь і доводимо до кипіння.

Куряча грудка в часниковому соусі - фото крок 3 3. На сусідній сковороді обсмажити томати і бекон, додаємо до курки. сюди ж — горошок. тушкуємо ще 5-10 хвилин.

Куряча грудка в часниковому соусі - фото крок 4 4. Подаємо, прикрасивши тертим сиром. Смачного!

Подібні рецепти

Куряча грудка з яблуками в медово-гірчичному соусі

Куряче філе в часниковому соусі

Краще використовуйте тверді яблука, щоб вони тримали форму і не розпалися під час приготування. Спробуйте оригінальний рецепт, як приготувати курячу грудку з яблуками в медово-гірчичному соусі. опис приготування: Тут ідеально підійдуть кисло-солодкі або кислі сорти яблук. Спершу варто обсмажит...

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі

Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...

Куряча грудка в вершковому соусі

Куряча грудка в вершковому соусі

Куряча грудка, приготована в бульйоні зі збитими вершками. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. 2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем. 3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін. 4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5...