Рецепт Куряча грудка в часниковому соусі
Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно!
опис приготування:
Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі? тим, що страва виходить неймовірно соковитим і смачним, а соус його відмінно доповнює — тонкий часниковий аромат в поєднанні з ароматом томатів і копченостей створює дуже апетитне тріо, залучаючи всіх до столу!
- Курячі грудки— 4 штуки
- горошок заморожений— 100 грам
- копчений бекон— 50 грам
- сушені томати— 80 грам
- часник— 3 зубчики
- вершки— 1 Склянка
- Масло оливкове— 1 Ст. ложка
- спеції— За смаком
2. Далі заливаємо блюдо вершками, додамо пропущений через прес часник. Зменшимо вогонь і доводимо до кипіння.
3. На сусідній сковороді обсмажити томати і бекон, додаємо до курки. сюди ж — горошок. тушкуємо ще 5-10 хвилин.
4. Подаємо, прикрасивши тертим сиром. Смачного!
Подібні рецепти
Куряче філе в часниковому соусі
Краще використовуйте тверді яблука, щоб вони тримали форму і не розпалися під час приготування. Спробуйте оригінальний рецепт, як приготувати курячу грудку з яблуками в медово-гірчичному соусі. опис приготування: Тут ідеально підійдуть кисло-солодкі або кислі сорти яблук. Спершу варто обсмажит...
Куряча грудка в грибному соусі
Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино. опис приготування: Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святков...
Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі
рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...
Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі
Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...
Куряча грудка в вершковому соусі
Куряча грудка, приготована в бульйоні зі збитими вершками. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. 2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем. 3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін. 4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5...