Рецепт Курка в соусі «грибний пармезан»

Рецепт Курка в соусі «грибний пармезан»
Кількість порцій: 3 Час приготування: 35 хв.
Ніжна курка в чудово ароматному густому соусі сподобається будь-якому гурману! Блюдо готується недовго і просто, і стане відмінною ідеєю до вечері або обіду.

опис приготування:

Якщо взяти скибочки курячого філе, приготування страви значно прискориться. Свіжий шпинат слід класти в уже почав густіти соус, а заморожений - раніше. Пробуйте і діліться враженнями!

  • курячі стегна— 3 штуки
  • гриби— 200 грам(білі і печериці)
  • шпинат— 100 грам(у мене заморозка)
  • часник— 1 зубчик
  • Борошно пшеничне в / сорт— 1 Ст. ложка
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • вершки— 200 мілілітрів(10-15 % жирності)
  • бульйон— 150 мілілітрів(курячий або грибний)
  • пармезан— 1/2 склянки(тертого, якомога більше)
  • Чорний перець— За смаком
Курка в соусі Курячі стегна промийте і добре обсушити. Розігрійте оливкову олію і обсмажте стегна з двох сторін до рум'янцю. Зменшіть нагрів і смажте, перевертаючи, до готовності курки.

Курка в соусі Приберіть курку в тепле місце, а в сковороді обсмажте нарізані гриби.

Курка в соусі виклавши гриби, додайте в сковороду вершкове масло і дрібно рубаний часник. злегка обсмажте, помішуючи, додайте і підрум'яньте борошно, постійно помішуючи, до світло-кремового кольору. Влийте вершки і бульйон, добре перемішайте і варіть соус 3 хвилини. додайте шпинат, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте і додайте тертий пармезан.

Курка в соусі Ще раз перемішайте соус і опустіть в нього курячі стегна. Прогрійте пару хвилин, перевертаючи.

Курка в соусі Подавайте стегна гарячими, з пастою на гарнір, рясно полив її соусом.

Подібні рецепти

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Тріска копчена

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Крекери з сиром Пармезан

Крекери з сиром Пармезан

Рецепт приготування крекерів з сиром Пармезан і вершками. опис приготування: Для посипання цих хрустких крекерів використовуйте крупну сіль, чорний перець, кунжут або мак за бажанням. солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки вершків— 1/4 склянки сіль, чорний перець, кунжут або ма...

Курка, маринована в соєвому соусі

Курка, маринована в соєвому соусі

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне, але при цьому досить просте, пропоную вам рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі — відмінний варіант для обіду або пікніка. опис приготування: Рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі досить простий, проте припускає вик...

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Класичне м'ясну страву китайської кухні обов'язково готується в солодкому соусі, ми додамо цитрусову нотку. Спробуйте приготувати і Ви! А я розповім як. опис приготування: Смачне і соковите блюдо з яскраво-солодким смаком. Таку курку в солодкому соусі подають з гарніром з відвареного рису, а п...

Курка з ананасами у вершковому соусі карі

Курка з ананасами у вершковому соусі карі

Оригінальне поєднання продуктів — ананасів і вершків надають курці неповторний смак. А готувати цю страву одне задоволення. Адже це так швидко і легко! Творіть і не бійтеся експериментувати! кількість порцій: 2-3 Куряче філе— 500 грам помідори— 3-4 штук Консервовані ананаси (в шматочках)  — 200...