Рецепт Курка в сирній паніровці (пармезан)

Рецепт Курка в сирній паніровці (пармезан)
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан).

опис приготування:

Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з куркою можна зробити томатний соус, а потім викласти на нього курку, посипати сиром і знову відправити в духовку. Їжте курку обов'язково гарячої, інакше м'ясо може висохнути всередині.

  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
  • розмарин— 2 штуки
  • курячі стегна— 550 грам
  • чебрець— 3 штуки
  • пармезан— 40 грам
  • борошно— 1/4 склянки
  • яйце— 1 штука
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Томатний соус— 4 склянки
  • сир моцарела— 80 грам
  • спагеті— 320 грам
  • петрушка— 2 штуки
Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 1 1. Промийте розмарин і чебрець, видаліть стебло і подрібніть. Натріть на середній терці пармезан. Змішайте в мисці пармезан (20 грам), панірувальні сухарі, чебрець і розмарин.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 2 2. Промийте курячі стегна. Промокніть з них воду за допомогою паперового рушника. Поперчіть і посоліть з двох сторін. Посипте стегна рівномірно борошном з двох сторін. Розбийте яйце в окремій ємності і ретельно перемішайте.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 3 3. Занурте м'ясо повністю в яйце з двох сторін.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 4 4. Відразу ж перекладіть змочені в яйці стегна в миску з панірувальних сумішшю і обваляйте їх з двох сторін.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 5 5. Помістіть стегна на решітку в ємності для запікання. Рівномірно полийте зверху рослинним маслом.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 6 6. Запікайте м'ясо в духовці 20-25 хвилин при температурі 175 градусів.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 7 7. Під час випікання розігрійте томатний соус, перелийте його в окрему форму для запікання. Дістаньте курку і викладіть шматочки поверх соусу. Збільште температуру духовки до 260 градусів.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 8 8. Посипте курку тертим пармезаном і моцарелою. Поставте ємність знову в духовку, поки соус не почне міхур.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 9 9. Через кілька хвилин дістаньте форму з духовки.

Курка в сирній паніровці (пармезан) - фото крок 10 10. Відваріть спагетті в підсоленій воді, відкиньте на сито. Викладіть їх на тарілку, потім курку з соусом. подавайте блюдо, прикрасивши свіжою петрушкою.

Подібні рецепти

Курка в соусі «грибний пармезан»

Курка в сирній паніровці

Ніжна курка в чудово ароматному густому соусі сподобається будь-якому гурману! Блюдо готується недовго і просто, і стане відмінною ідеєю до вечері або обіду. опис приготування: Якщо взяти скибочки курячого філе, приготування страви значно прискориться. Свіжий шпинат слід класти в уже почав гус...

Кіш з гарбузом і зеленою цибулею в сирній заливці

Кіш з гарбузом і зеленою цибулею в сирній заливці

людина Hunter! Тонке хрустке тісто, соковита начинка і ароматна заливка ... Пропоную спекти киш з дуже сирної заливкою. обіцяю: буде просто смакота! опис приготування: Класична заливка для Кіша робиться з вершків і яєць. Іноді вершки замінюють сметаною. А якщо взяти за основу м'який плавлений...

Крекери з сиром Пармезан

Крекери з сиром Пармезан

Рецепт приготування крекерів з сиром Пармезан і вершками. опис приготування: Для посипання цих хрустких крекерів використовуйте крупну сіль, чорний перець, кунжут або мак за бажанням. солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки вершків— 1/4 склянки сіль, чорний перець, кунжут або ма...

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...

Курка в паніровці з пармезану

Курка в паніровці з пармезану

Краща корочка на курці виходить за рахунок сухарів або сиру. А чому б не поєднати ці продукти для експерименту? Тоді ми отримаємо подвійне задоволення! Це буде дуже смачно і оригінально. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати курку в паніровці з пармезану. І так як це блюдо італі...