Рецепт Курка в сирній паніровці (пармезан)
Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан).
опис приготування:
Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з куркою можна зробити томатний соус, а потім викласти на нього курку, посипати сиром і знову відправити в духовку. Їжте курку обов'язково гарячої, інакше м'ясо може висохнути всередині.
- Панірувальні сухарі— 1 Склянка
- розмарин— 2 штуки
- курячі стегна— 550 грам
- чебрець— 3 штуки
- пармезан— 40 грам
- борошно— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Томатний соус— 4 склянки
- сир моцарела— 80 грам
- спагеті— 320 грам
- петрушка— 2 штуки
2. Промийте курячі стегна. Промокніть з них воду за допомогою паперового рушника. Поперчіть і посоліть з двох сторін. Посипте стегна рівномірно борошном з двох сторін. Розбийте яйце в окремій ємності і ретельно перемішайте.
3. Занурте м'ясо повністю в яйце з двох сторін.
4. Відразу ж перекладіть змочені в яйці стегна в миску з панірувальних сумішшю і обваляйте їх з двох сторін.
5. Помістіть стегна на решітку в ємності для запікання. Рівномірно полийте зверху рослинним маслом.
6. Запікайте м'ясо в духовці 20-25 хвилин при температурі 175 градусів.
7. Під час випікання розігрійте томатний соус, перелийте його в окрему форму для запікання. Дістаньте курку і викладіть шматочки поверх соусу. Збільште температуру духовки до 260 градусів.
8. Посипте курку тертим пармезаном і моцарелою. Поставте ємність знову в духовку, поки соус не почне міхур.
9. Через кілька хвилин дістаньте форму з духовки.
10. Відваріть спагетті в підсоленій воді, відкиньте на сито. Викладіть їх на тарілку, потім курку з соусом. подавайте блюдо, прикрасивши свіжою петрушкою.
Подібні рецепти
Курка в сирній паніровці
Ніжна курка в чудово ароматному густому соусі сподобається будь-якому гурману! Блюдо готується недовго і просто, і стане відмінною ідеєю до вечері або обіду. опис приготування: Якщо взяти скибочки курячого філе, приготування страви значно прискориться. Свіжий шпинат слід класти в уже почав гус...
Кіш з гарбузом і зеленою цибулею в сирній заливці
людина Hunter! Тонке хрустке тісто, соковита начинка і ароматна заливка ... Пропоную спекти киш з дуже сирної заливкою. обіцяю: буде просто смакота! опис приготування: Класична заливка для Кіша робиться з вершків і яєць. Іноді вершки замінюють сметаною. А якщо взяти за основу м'який плавлений...
Крекери з сиром Пармезан
Рецепт приготування крекерів з сиром Пармезан і вершками. опис приготування: Для посипання цих хрустких крекерів використовуйте крупну сіль, чорний перець, кунжут або мак за бажанням. солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 4 Ст. ложки вершків— 1/4 склянки сіль, чорний перець, кунжут або ма...
Курка в паніровці в мультиварці
Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...
Курка в паніровці з пармезану
Краща корочка на курці виходить за рахунок сухарів або сиру. А чому б не поєднати ці продукти для експерименту? Тоді ми отримаємо подвійне задоволення! Це буде дуже смачно і оригінально. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати курку в паніровці з пармезану. І так як це блюдо італі...