Рецепт Кіш з гарбузом і зеленою цибулею в сирній заливці
людина Hunter! Тонке хрустке тісто, соковита начинка і ароматна заливка ... Пропоную спекти киш з дуже сирної заливкою. обіцяю: буде просто смакота!
опис приготування:
Класична заливка для Кіша робиться з вершків і яєць. Іноді вершки замінюють сметаною. А якщо взяти за основу м'який плавлений сир і ніжний адигейський, то вийде нітрохи не гірше!
- вершкове масло— 80 грам
- яйце— 3 штуки(1 — в тісто, 2 — в заливку)
- крем— 5 Ст. ложок(2 ложки в тісто, 3 — в заливку)
- сіль— 1 щіпка
- цукор— 1 Чайна ложка
- розпушувач— 1 Чайна ложка
- борошно пшеничне— 160 грам(с / сорт)
- висівки— 2 Ст. ложки(житні)
- гарбуз— 150 грам
- цибуля зелена— 1/2 пучка(тільки пір'я)
- орегано— 1 Чайна ложка
- сир плавлений— 150 грам(м'який вершковий в баночках)
- сир Адигейський— 200 грам
- сир твердий— 50 грам
Пробийте до збирання тесту в грудку. Готове тісто приберіть в пакет і в холодильник хвилин на 10.
Розкачайте тісто між двома листами пекарської папери в тонкий коло товщиною не більше 1 см.
Зніміть верхній аркуш паперу, викладіть тісто разом з нижнім аркушем паперу в форму, prizhmite і obrezhyte кінець, наколи дно виделкою. Приберіть в морозилку хвилин на 10.
Для начинки очищену гарбуз наріжте дрібними кубиками і змішайте з дрібно нашаткованою зеленою цибулею. Беріть тільки ніжні пір'я, без стебел.
Для заливки в чашу комбайна покладіть шматочки адигейського і твердого сирів, додайте сметану, яйця і баночку плавленого сиру. Смак сиру краще брати грибний або вершковий. Пробийте суміш до однорідності.
У форму на тісто викладіть трохи заливки. Зверху рівномірно розкладіть гарбуз з цибулею. Посоліть і поперчіть за смаком, присипте орегано.
Залийте залишилася заливкою.
Випікайте в прогрітій до 200 градусів духовці. Печіть спочатку на нижньому нагріванні до схоплювання дна і країв тесту. Потім допікають на середньому нагріві до рум'янцю і загустіння заливки.
Готовому Кішу дайте охолонути в прочинених духовці до теплого стану.
Потім акуратно перекладіть на дошку, зніміть папір і відразу подавайте. Саме теплим киш особливо гарний.
Подібні рецепти
Салат «Ніколь»
Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...
Картопля з сиром і зеленою цибулею
Рецепт приготування запеченої картоплі з сиром Чеддер, зеленою цибулею і молочно-вершковою сумішшю. опис приготування: Картопля, приготований за цим рецептом, має хрустку скоринку і ніжний маслянистий вершковий смак. Зелена цибуля при бажанні можна замінити рубаним часником. kartofelin— 8 ш...
Крабовий салат з зеленою цибулею
Салат дуже ситний, калорійний, Не бійтеся, їжа повинна служити задоволенням в житті, а не вічним нагадуванням про недосконалість, так що давайте дізнаємося, як приготувати крабовий салат з зеленою цибулею. опис приготування: Цей салат стане прикрасою святкового столу. Овочі надають салату не т...
Кіш з гавайської сумішшю
Кіш з гавайської сумішшю — до смішного простий у приготуванні, але дуже гідний овочевий пиріг. Кіш за цим рецептом виходить дуже ніжний, з вологою текстурою і приємним ароматом. рекомендую! опис приготування: Що таке киш — таким підкованим читачам, як ви, напевно розповідати не потрібно, що? Т...
Кіш з грибами і помідорами
Кіш з грибами і помідорами — ще одне блюдо з розряду простих, але дуже смачних. Скажу навіть більше: киш з грибами і помідорами — блюдо моєї холостяцького молодості опис приготування: Якщо ви хочете приготувати ситне і нажорістое, просте в приготуванні і смачна страва з простих і доступних інг...