Рецепт Крекери з сиром Пармезан

Рецепт Крекери з сиром Пармезан
Кількість порцій: 8 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування крекерів з сиром Пармезан і вершками.

опис приготування:

Для посипання цих хрустких крекерів використовуйте крупну сіль, чорний перець, кунжут або мак за бажанням.

  • солі— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • вершків— 1/4 склянки
  • сіль, чорний перець, кунжут або мак— — За смаком(при бажанні)
Крекери з сиром Пармезан - фото крок 1 1. Дрібно натерти сир Пармезан. Духовку розігріти до 200 градусів. Вистелити пергаментним папером або злегка посипати борошном. змішати борошно, сіль, сир і масло в чаші кухонного комбайна до вершкової консистенції.

Крекери з сиром Пармезан - фото крок 2 2. Додати близько 1/4 склянки вершків і знову перемішати. Якщо тісто погано тримається разом, додайте додатково кілька чайних ложок вершків.

Крекери з сиром Пармезан - фото крок 3 3. Розкачати тісто на злегка посипаною борошном поверхні до товщини 6 мм або трохи тонше, додаючи борошно за потребою. Використовуючи різак для печива з рифленим колесом або форму, нарізати тісто на крекери.

Крекери з сиром Пармезан - фото крок 4 4. Викласти їх на підготовлений лист на відстані 2,5 см один від одного. Наколоти всю поверхню крекерів виделкою і посипати сіллю, чорним перцем, кунжутом або маком на вибір. Випікати крекери до помірно коричневого кольору, близько 12 хвилин.

Крекери з сиром Пармезан - фото крок 5 5. Дати крекери охолонути на стійці, подавати теплими або кімнатної температури. Зберігати крекери в герметичному контейнери кілька днів.

Подібні рецепти

Курка в соусі «грибний пармезан»

Грибний суп з куркою і сиром пармезан

Ніжна курка в чудово ароматному густому соусі сподобається будь-якому гурману! Блюдо готується недовго і просто, і стане відмінною ідеєю до вечері або обіду. опис приготування: Якщо взяти скибочки курячого філе, приготування страви значно прискориться. Свіжий шпинат слід класти в уже почав гус...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Крекери з сиром чеддер

Крекери з сиром чеддер

Рецепт приготування оригінальних крекерів з сиром чеддер. Новий цікавий смак знайомих усім крекерів. опис приготування: У мисці перемішати борошно, сіль, білий перець і гірчицю. Подрібнити масло виделкою, поки суміш не буде нагадувати грубу крихту. Додати сир чеддер. Додати воду по одній столо...

Крекери з ікрою

Крекери з ікрою

Рецепт швидкої закуски з крекерами і червоною ікрою. Це з тих страв, які готуються за 5 хвилин, але виглядають досить урочисто, щоб подати на святковий стіл. опис приготування: Докладніше, як приготувати крекери з ікрою, я розповім нижче. Готувати цю закуску краще прямо перед подачею, щоб ікра...

Крекери з пармезаном і розмарином

Крекери з пармезаном і розмарином

Рецепт приготування хрустких сирних крекерів з розмарином. опис приготування: змішати борошно, сіль, перець, розмарин в мисці і збити в кухонному комбайні. Додати масло, і збити. Додати сир і знову збити. Додати по 1 столовій ложці сметани за один раз і продовжувати збивати, поки тісто не стан...