Рецепт Курка в паніровці в мультиварці
Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця.
опис приготування:
курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвилин, ніж ніжки. Можна використовувати режим "; гасіння" після того, як курку обсмажити. Мені більше подобається смажити курку невеликими шматочками. Ніжки або крильця готуються швидше і щоб зберегти хрустку скоринку, кришку мультиварки можна за п'ять хвилин до готовності відкрити. Подавайте курку в паніровці з картоплею або рисом, а також свіжими овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- курячі гомілки— 5-6 штук
- яйце— 1 штука
- кетчуп— 1 Ст. ложка
- Арахіс тертий— 100 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Сухарі паніровочні— 2-3 Ст. ложок
- Масло рослинне— 3-4 Ст. ложок
- Спеції для курки— За смаком
збийте яйце.
Добавьте кетчуп и соль, розмішайте.
В полиэтиленовом мешке смешайте тертый арахис, спеції і панірувальні сухарі.
Курицу сначала обмакните в яйцо.
А затем опустите в мешок с панировкой и хорошо обваляйте.
Мультиварку поставте на режим "; жарка" з 25-30 хвилин, налейте масло и жарьте ножки, переворачивая до золотистого цвета. Довести до готовності, закрыв мультиварку.
Смачного!
Подібні рецепти
Курка в сирній паніровці
Краща корочка на курці виходить за рахунок сухарів або сиру. А чому б не поєднати ці продукти для експерименту? Тоді ми отримаємо подвійне задоволення! Це буде дуже смачно і оригінально. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати курку в паніровці з пармезану. І так як це блюдо італі...
Курка в сирній паніровці (пармезан)
Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...
Курка в вафельної паніровці
Рецепт приготування смажених курячих ніжок в паніровці з хрустких вафель. опис приготування: Вас приємно здивує ця курка з хрусткою скоринкою з вафель. упаковка хрустких вафель— 1 штука цукру— 2 Ст. ложки розпушувача— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки яйця— 2 штуки вершкового масла— 6 ...
Креветки в хрусткій паніровці
Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...
Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром
Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...