Рецепт Курка в паніровці в мультиварці

Рецепт Курка в паніровці в мультиварці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця.

опис приготування:

курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвилин, ніж ніжки. Можна використовувати режим "; гасіння" після того, як курку обсмажити. Мені більше подобається смажити курку невеликими шматочками. Ніжки або крильця готуються швидше і щоб зберегти хрустку скоринку, кришку мультиварки можна за п'ять хвилин до готовності відкрити. Подавайте курку в паніровці з картоплею або рисом, а також свіжими овочами. Успіхів і приємного апетиту!


  • курячі гомілки— 5-6 штук
  • яйце— 1 штука
  • кетчуп— 1 Ст. ложка
  • Арахіс тертий— 100 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Сухарі паніровочні— 2-3 Ст. ложок
  • Масло рослинне— 3-4 Ст. ложок
  • Спеції для курки— За смаком
Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 1 С ножек снимите кожу.

Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 2 збийте яйце.

Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 3 Добавьте кетчуп и соль, розмішайте.

Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 4 В полиэтиленовом мешке смешайте тертый арахис, спеції і панірувальні сухарі.

Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 5 Курицу сначала обмакните в яйцо.

Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 6 А затем опустите в мешок с панировкой и хорошо обваляйте.

Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 7 Мультиварку поставте на режим "; жарка" з 25-30 хвилин, налейте масло и жарьте ножки, переворачивая до золотистого цвета. Довести до готовності, закрыв мультиварку.

Курка в паніровці в мультиварці - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Курка в паніровці з пармезану

Курка в сирній паніровці

Краща корочка на курці виходить за рахунок сухарів або сиру. А чому б не поєднати ці продукти для експерименту? Тоді ми отримаємо подвійне задоволення! Це буде дуже смачно і оригінально. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати курку в паніровці з пармезану. І так як це блюдо італі...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Курка в вафельної паніровці

Курка в вафельної паніровці

Рецепт приготування смажених курячих ніжок в паніровці з хрустких вафель. опис приготування: Вас приємно здивує ця курка з хрусткою скоринкою з вафель. упаковка хрустких вафель— 1 штука цукру— 2 Ст. ложки розпушувача— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки яйця— 2 штуки вершкового масла— 6 ...

Креветки в хрусткій паніровці

Креветки в хрусткій паніровці

Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...