Рецепт Курка в паніровці з пармезану

Рецепт Курка в паніровці з пармезану
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Краща корочка на курці виходить за рахунок сухарів або сиру. А чому б не поєднати ці продукти для експерименту? Тоді ми отримаємо подвійне задоволення! Це буде дуже смачно і оригінально.

опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати курку в паніровці з пармезану. І так як це блюдо італійське, додамо ще часнику. Вийде хрустка текстура з м'яким смаком і пряними відтінками. Таке поєднання порадує багатьох, і курка стане хітом! На гарнір підійде картопляне пюре або запечені овочі.

  • Курячі стегна і ніжки— 8 штук
  • яйце— 2 штуки
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • Панірувальні сухарі— 200 грам
  • пармезан— 100 грам
  • часниковий порошок— 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Курка в паніровці з пармезану - фото крок 1 1. Зробіть паніровці. Дрібно тертий сир перемішайте з сухарями, часником, сіллю і перцем.

Курка в паніровці з пармезану - фото крок 2 2. В іншій тарілці збийте яйця. Шматочки курки спочатку умочіть в яйце.

Курка в паніровці з пармезану - фото крок 3 3. Потім обваляйте в паніровці. Викладіть ніжки і стегна на деко.

Курка в паніровці з пармезану - фото крок 4 4. Тепер випікайте курку протягом 45 хвилин в духовці при 180 градусах. Подавайте блюдо з гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Курка в паніровці в мультиварці

Новорічний листковий салат

Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Курка в вафельної паніровці

Курка в вафельної паніровці

Рецепт приготування смажених курячих ніжок в паніровці з хрустких вафель. опис приготування: Вас приємно здивує ця курка з хрусткою скоринкою з вафель. упаковка хрустких вафель— 1 штука цукру— 2 Ст. ложки розпушувача— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки яйця— 2 штуки вершкового масла— 6 ...

Козій сир в паніровці

Козій сир в паніровці

Дуже швидку і нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Ніжний і соковитий сир в хрусткій скоринці можна подавати як окремо з соусом, так і в якості інгредієнта для салату, наприклад. опис приготування: Хочу навчити вас такій системі, як приготувати козячий сир в паніровці. в Вам по...

Креветки в хрусткій паніровці

Креветки в хрусткій паніровці

Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...