Рецепт Козій сир в паніровці

Рецепт Козій сир в паніровці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 15 хв.
Дуже швидку і нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Ніжний і соковитий сир в хрусткій скоринці можна подавати як окремо з соусом, так і в якості інгредієнта для салату, наприклад.

опис приготування:

Хочу навчити вас такій системі, як приготувати козячий сир в паніровці. в Вам потрібно досить скромний набір інгредієнтів і зовсім небагато зусиль. Подавати до столу його краще теплим, але і в холодному вигляді він залишається дуже смачним. При бажанні в борошно можна додати ароматні трави або спеції, щоб зробити закуску більш пікантною.

  • Козиний сир— 300 грам
  • борошно— 1/2 склянки
  • Сіль і перець— За смаком
  • яйце— 2 штуки
  • вода— 1 Ст. ложка
  • Панірувальні сухарі— 1 Склянка
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
Козій сир в паніровці - фото крок 1 1. Акуратно ниткою наріжте сир рівними медальйонами.

Козій сир в паніровці - фото крок 2 2. Просіяне борошно з'єднайте з сіллю і перцем.

Козій сир в паніровці - фото крок 3 3. Збийте яйця з водою.

Козій сир в паніровці - фото крок 4 4. Обваляйте кожен шматочок сиру спочатку в борошні, після в яйці і в панірувальних сухарях. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

Козій сир в паніровці - фото крок 5 5. Козій сир в паніровці смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін. Смачного!

Подібні рецепти

Крильця в паніровці в духовці

Козій сир в домашніх умовах

Крильця в паніровці в духовці дуже просте, але смачна страва. Ми дуже часто на пікніку влітку смажимо саме крильця, а ось взимку можна їх приготувати дуже смачно в духовці, використовуючи паніровці. опис приготування: Смажені крильця в паніровці не вимагають особливої ​​підготовки. Якщо є баж...

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Курка в вафельної паніровці

Курка в вафельної паніровці

Рецепт приготування смажених курячих ніжок в паніровці з хрустких вафель. опис приготування: Вас приємно здивує ця курка з хрусткою скоринкою з вафель. упаковка хрустких вафель— 1 штука цукру— 2 Ст. ложки розпушувача— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки яйця— 2 штуки вершкового масла— 6 ...

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...