Рецепт Крильця в паніровці в духовці

Рецепт Крильця в паніровці в духовці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Крильця в паніровці в духовці дуже просте, але смачна страва. Ми дуже часто на пікніку влітку смажимо саме крильця, а ось взимку можна їх приготувати дуже смачно в духовці, використовуючи паніровці.


опис приготування:

Смажені крильця в паніровці не вимагають особливої ​​підготовки. Якщо є бажання, можете ненадовго занурити крильця в соєвий соус — не більше, ніж на півгодини. Підготовлені крильця обваляйте в борошні, змішаної зі спеціями. Масло для фритюру добре розігрійте і тільки тоді кладіть в нього крильця невеликими порціями. Масло має кипіти. Крильця в паніровці смажте до золотистого кольору. нагадую, що з фритюрі потрібно звертатися дуже акуратно! Успіхів і приємного апетиту!


  • Курячі крильця— 800-1000 грам
  • борошно— 1/2 склянки
  • спеції— За смаком
  • Масло для фритюру— 300 мілілітрів(маринад)
Крильця в паніровці в духовці - фото крок 1 крильця помити, обсушити і розрізати (по бажанню).

Крильця в паніровці в духовці - фото крок 2 Крила опустити в борошно зі спеціями.

Крильця в паніровці в духовці - фото крок 3 Гарненько крильця обваляти в борошні.

Крильця в паніровці в духовці - фото крок 4 Крильця занурте в киплячу олію і смажте на сильному вогні.

Крильця в паніровці в духовці - фото крок 5 Готові крильця дістати шумівкою і покласти на серветку.

Крильця в паніровці в духовці - фото крок 6 Подавайте крильця з різними соусами.

Подібні рецепти

Козій сир в паніровці

Запечені курячі крильця в паніровці

Дуже швидку і нескладну закуску я хочу запропонувати вам на пробу. Ніжний і соковитий сир в хрусткій скоринці можна подавати як окремо з соусом, так і в якості інгредієнта для салату, наприклад. опис приготування: Хочу навчити вас такій системі, як приготувати козячий сир в паніровці. в Вам по...

Креветки в хрусткій паніровці

Креветки в хрусткій паніровці

Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Курка в вафельної паніровці

Курка в вафельної паніровці

Рецепт приготування смажених курячих ніжок в паніровці з хрустких вафель. опис приготування: Вас приємно здивує ця курка з хрусткою скоринкою з вафель. упаковка хрустких вафель— 1 штука цукру— 2 Ст. ложки розпушувача— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки яйця— 2 штуки вершкового масла— 6 ...