Рецепт Куряча грудка в рукаві для запікання

Рецепт Куряча грудка в рукаві для запікання
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Запечена в спеціальному рукаві ніжна куряча грудка чудово підходить і до будь-яких гарячих гарнірів, і салатів зі свіжих овочів. Подайте її на обід або вечерю, порадуйте себе і своїх близьких!

опис приготування:

Замість рукава для запікання можна використовувати харчову фольгу. Гарненько промийте та висушіть м'ясо, обмажте його приготованим соусом, потім покладіть в рукав і запікайте до готовності.

  • Курячі грудки— 2 штуки
  • майонез— 200 грам(або нежирна сметана)
  • часник— 2 зубчики
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • яблука— 2 штуки
  • повареная сіль, спеції— За смаком
Куряча грудка в рукаві для запікання - фото крок 1 промиваємо грудки. Обсушуємо їх і нарізаємо довгастими смужками або шматочками (не сильно дрібно).

Куряча грудка в рукаві для запікання - фото крок 2 Змішуємо майонез або сметану з часником, який заздалегідь був продавлений через чеснокодавку. Сюди ж додаємо перець, сіль і гірчицю. Хто любить, щоб страва була гостріше, може додати ще червоний гострий перець.

Куряча грудка в рукаві для запікання - фото крок 3 Отриманим соусом рясно змащуємо курячі грудки, залишаємо їх у такому вигляді маринуватися на одну годину. Підготовлені грудки кладемо в рукав, зверху укладаємо шматочки яблук. Рукав гарненько зав'язуємо і кладемо його на деко.

Куряча грудка в рукаві для запікання - фото крок 4 Розігріваємо духовку до 200 градусів, запікаємо наше блюдо протягом 50 — 55 хвилин. Щоб отримати золотисту скориночку, для 10 хвилин до кінця приготування розв'язуємо рукав і готуємо ще 15 хвилин.

Куряча грудка в рукаві для запікання - фото крок 5 Готові курячі грудки викладаємо на блюдо і посипаємо рубаною зеленню.

Подібні рецепти

Картопля з м'ясом в рукаві для запікання

Рецепт запікання курки в рукаві

Картопля з м'ясом в рукаві для запікання - це просто шалене блюдо. Рецепт мені розповіла моя тітка, за кордоном це блюдо вважається взагалі делікатесом. Скільки разів готувала, з'їдається дуже швидко. опис приготування: рецепт, як приготувати приголомшливу картоплю з м'ясом в рукаві, призначен...

Куряча гомілка в рукаві

Куряча гомілка в рукаві

Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...

Курка з овочами в пакеті для запікання

Курка з овочами в пакеті для запікання

Максимум вітамінів зберігає курка з овочами в пакеті для запікання. завдяки тому, що курка поміщена в рукав для запікання, вона готується у власному соку і виходить просто чудовою! опис приготування: смачно, корисно і легко! Курка з овочами в пакеті для запікання готується не більше години і з...

Курка в духовці з картоплею в пакеті для запікання

Курка в духовці з картоплею в пакеті для запікання

Я люблю це блюдо за те, що воно готується набагато простіше, ніж на сковороді і набагато корисніше. смачно, соковиті і ароматні! опис приготування: Курка готується у власному соку зі спеціями на "; подушці" з овочів. На виході виходить м'ясо дуже ніжне, соковите. А овочі, просочені соком курки...

Копчена куряча грудка

Копчена куряча грудка

Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...