Рецепт Курка в вафельної паніровці

Рецепт Курка в вафельної паніровці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування смажених курячих ніжок в паніровці з хрустких вафель.

опис приготування:

Вас приємно здивує ця курка з хрусткою скоринкою з вафель.

  • упаковка хрустких вафель— 1 штука
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • розпушувача— 3/4 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки
  • вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • для курки: курячих ніжок— 8 штук
  • китайських п'яти спецій— 1 Ст. ложка
  • сіль і перець— — За смаком
  • рослинна олія— — За смаком
Курка в вафельної паніровці - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. Приготувати тісто для вафель. Для цього змішати всі інгредієнти в мисці до отримання однорідної консистенції. нагріти вафельниці, скропити поверхню маслом в розбризкувачі. За допомогою ковша залити вафельний тісто в гарячу вафельницу і готувати до золотистого кольору і хрусткої скоринки. У вас вийде чотири вафлі.

Курка в вафельної паніровці - фото крок 2 2. Відкласти готові вафлі в сторону і дати повністю охолонути. Як тільки вони охолонуть, подрібнити їх в кухонному комбайні до консистенції дрібних крихт.

Курка в вафельної паніровці - фото крок 3 3. Викласти вафельні крихти на велике деко. Помістити в гарячу духовку і запікати близько 5-8 хвилин. Зменшити температуру в духовці до 175 градусів.

Курка в вафельної паніровці - фото крок 4 4. Нагріти сковороду на середньому вогні, додати рослинне масло. Посипати курячі ніжки сіллю. Працюємо і китайськими спеціями. Обваляти курячі ніжки в вафельної паніровці, після чого викласти в сковороду в гаряче масло і смажити протягом 10-15 хвилин до коричневого кольору і хрусткої скоринки.

Курка в вафельної паніровці - фото крок 5 5. За допомогою термометра перевірити внутрішню температуру курки — якщо вона не досягла 74 градусів, викладіть курку на деко і запікайте в духовці ще 10 хвилин, поки внутрішня температура не досягне 74 градусів. Полити курячі ніжки кленовим сиропом при бажанні і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Курка в паніровці з пармезану

Оладки з цільнозерновий борошна

Краща корочка на курці виходить за рахунок сухарів або сиру. А чому б не поєднати ці продукти для експерименту? Тоді ми отримаємо подвійне задоволення! Це буде дуже смачно і оригінально. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати курку в паніровці з пармезану. І так як це блюдо італі...

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці

Курка в паніровці в мультиварці виходить дуже соковитою і засмаженою. Спочатку я використовую мультиварку як сковорідку в режимі "; Жарка ";, а потім кришку закриваю. Також готую ніжки і крильця. опис приготування: курка, приготована в паніровці в мультиварці цілком готується довше на 25 хвили...

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Курка в сирній паніровці (пармезан)

Особливість цієї страви в тому, що курка виходить соковита всередині, а зовні ви отримаєте хрустку сирну паніровці. Розповім про рецепт, як приготувати курку в сирній паніровці (пармезан). опис приготування: Таку курку можна подавати з картопляним пюре, з будь-якими видами пасти. Одночасно з к...

Креветки в хрусткій паніровці

Креветки в хрусткій паніровці

Рецепт приготування креветок в хрусткій паніровці. Виходить дуже смачна закуска з тигрових креветок. опис приготування: Креветки треба добре очистити, трохи відбити, зробити невеликі насічки, і обваляти в сухарях. Потім запікати в духовці. креветки тигрові— 500 грам борошно— 3 Ст. ложки сіль...

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Куряча грудка в хрусткій паніровці з сиром

Шматочки курки в хрусткій паніровці - одне з найулюбленіших страв в нашій родині. Хрустка скоринка, ніжне, соковите м'ясо всередині - чарівне поєднання! опис приготування: Спробуйте приготувати цю страву один раз - і воно назавжди пропишеться в скарбничці ваших улюблених страв. Запечені курячі...