Рецепт Курка в устричному соусі

Рецепт Курка в устричному соусі
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Останнім часом полюбилася азіатська кухня, тому вирішила спробувати зробити що-небудь з устричним соусом, я не progadala, курка з цим соусом виявилася просто чудова!

опис приготування:

Розповідаю і показую, як приготувати курку в устричному соусі. Зазвичай таке блюдо готують за принципом гасіння курочки в соусі. Тому сьогодні покажу саме такий варіант. Виходить незвично і дуже смачно!

  • Курині ніжки— 4 штуки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • імбир— 4 штуки(слайси)
  • часник— 3 зубчики
  • Luk-salotų— 3 штуки
  • Shaosinskoe вино— 1/4 склянки
  • Курячий бульйон— 2,5 склянки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Устричний соус— 3 Ст. ложки
  • білий перець— 1/4 чайних ложки(мелений)
  • Кунжутну олію— 1/2 чайних ложки
Курка в устричному соусі - фото крок 1 Курку гарненько промийте. Ображати все зайві плівочки. Я використовую ніжки (з стегенця), але по суті можна брати будь-які частини курочки. У сковороді (можна в воке) розігрійте на середньому вогні рослинна олія. Викладіть курочку шкіркою вниз. І обсмажуйте хвилини 3 (або до золотистого відтінку).

Курка в устричному соусі - фото крок 2 переверніть курку. Викладіть в сковороду слайси імбиру (можна трохи розчавити їх ножем) і обсмажте його з двох сторін (по 1-2 хвилині з кожної), щоб він закарамелізовался в маслі.

Курка в устричному соусі - фото крок 3 Тонко наріжте часник. У цибулі-шалот відріжте білу частину і розріжте її навпіл. Додайте цибулю і часник в сковороду до курки. Обсмажте все разом протягом хвилини. Слідкуйте, щоб курка не пригорає до сковороди (тільки не порвіть шкірку), дістаньте її. Тепер влийте вино. Потримайте його на вогні ще пару хвилин. Влийте курячий бульйон, соєвий і устричний соуси, додайте перець і кунжутне масло. Перемішайте до повного змішування інгредієнтів. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і млоїте все хвилин 15 під кришкою. Щипцями або паличками акуратно викладіть назад в сковороду курячі шматочки. готуйте ще 15 хвилин. Соусу повинно бути досить багато, але якщо вам здається, що курка підсихає, влийте ще трохи бульйону. Зніміть кришку і додайте до курки нарізаний досить великої цибулю-шалот (зелену частину). Готуйте без кришки, щоб рідина випаровувалася (повинна покриватися ложка).

Курка в устричному соусі - фото крок 4 ідеально, якщо у вас є спеціальний термометр (температура курки повинна бути 70-75 градусів. В іншому випадку можете просто глибоко ввести ніж (в саму товсту частину) і подивитися на виділився сік (повинен бути ідеально прозорим). тепер дивіться, скільки ви хочете соусу. Можна подавати курку, как она есть, а можна ще потримати її на сковороді, щоб соус Уваров. Подавайте курку з соусом і гарніром на ваш розсуд, у мене це рис.

Подібні рецепти

Курка з грибами у вершковому соусі

Курка в пікантному соусі

Страви з курки — найпоширеніші страви у сучасних господинь. По перше, дуже швидко і просто готуються. По-друге, завжди виходять смачними. А з вершковим соусом м'ясо стає соковитим. опис приготування: Ділюся найпростішим рецептом популярного святкової страви — курка з грибами в вершках. таке бл...

Курка з грибами в сметанному соусі

Курка з грибами в сметанному соусі

Курка чудово поєднується з печерицями, а якщо їх подати разом з ароматним сметанним соусом, то вийде справжнє ресторанне блюдо. Саме таке блюдо я і пропоную вам приготувати сьогодні. опис приготування: Якщо ви не знаєте, як приготувати курку з грибами в сметанному соусі, тут ви знайдете доклад...

Курка з грибами в соєвому соусі

Курка з грибами в соєвому соусі

Любіть азіатську кухню? Тоді зробіть одне з популярних м'ясних страв з курки з додаванням грибів. Розповім про те, як приготувати курку з грибами в соєвому соусі. Смачне і ситне блюдо. опис приготування: Таке блюдо можна подавати з гарніром з рису (найпопулярніший азіатський гарнір), а також в...

Курка, маринована в соєвому соусі

Курка, маринована в соєвому соусі

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачне, але при цьому досить просте, пропоную вам рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі — відмінний варіант для обіду або пікніка. опис приготування: Рецепт приготування курки, маринованої в соєвому соусі досить простий, проте припускає вик...

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Курка по-китайськи в солоденьке соусі

Класичне м'ясну страву китайської кухні обов'язково готується в солодкому соусі, ми додамо цитрусову нотку. Спробуйте приготувати і Ви! А я розповім як. опис приготування: Смачне і соковите блюдо з яскраво-солодким смаком. Таку курку в солодкому соусі подають з гарніром з відвареного рису, а п...