Рецепт Куряча грудка в грибному соусі

Рецепт Куряча грудка в грибному соусі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Куряча грудка в грибному соусі готується з двома видами вин. Десертним і напівсухим винами. Потрібно їх зовсім небагато. Ви можете приготувати курячу грудку в грибному соусі, використовуючи одне вино.

опис приготування:

Куряча грудка в грибному соусі послужить вам прекрасним обідом, як святковим, так і простим буденним. Смачна і ароматна куряча грудка полюбиться всім. Грибний соус виходить дуже незвичайний. Винний. Куряча грудка в грибному соусі добре поєднується з такими гарнірами як гречка, картопляне пюре і салати зі свіжих овочів. Насолоджуйтесь! Покроковий рецепт курячої грудки в грибному соусі спеціально для вас.

  • Курячі грудки— 4 штуки
  • борошно— 1 Склянка
  • Desertnoe вино— 0,5 склянки
  • Напівсухе біле вино— 50 мілілітрів
  • Курячий бульйон— 0,5 склянки
  • гриби— 250 грам(будь-які гриби, на ваш смак.)
  • жирні вершки— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 0,5 склянки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • пучок петрушки— 1 штука(Невеликий.)
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 1 Підготуйте курячі грудки. Очистіть їх від кісток і шкірки. трохи відбийте.

Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 2 Посоліть і поперчіть кожну грудку.

Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 3 Обваляйте в борошні.

Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 4 Обсмажте курячі грудки на рослинній олії. З кожного боку до готовності і хрусткої скоринки.

Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 5 Дістаньте курячі грудки. Викладіть їх на паперову серветку, щоб зайвий жир стік.

Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 6 Тепер готуємо грибний соус. Помийте сковороду або скористайтеся іншою. Розтопіть в ній вершкове масло.

Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 7 Наріжте гриби тонкими пластинами. Викладіть їх в сковороду. Перемішайте з розтопленим вершковим маслом.

Куряча грудка в грибному соусі - фото крок 8 Коли гриби обсмажити до м'якості, додайте до них десертне і напівсухе вина, жирні вершки і курячий бульйон. Гасіть все разом близько 5 хвилин. Потім накрийте кришкою, вимкніть вогонь і дайте грибам настоятися в соусі ще 3 хвилини. Куряча грудка в грибному соусі подається зі свіжою зеленню. Нарубаєте петрушку і прикрасьте нею блюдо.

Подібні рецепти

Куряча грудка з яблуками в медово-гірчичному соусі

Смажена куряча грудка в грибному соусі

Краще використовуйте тверді яблука, щоб вони тримали форму і не розпалися під час приготування. Спробуйте оригінальний рецепт, як приготувати курячу грудку з яблуками в медово-гірчичному соусі. опис приготування: Тут ідеально підійдуть кисло-солодкі або кислі сорти яблук. Спершу варто обсмажит...

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

Куряча грудка в вершково-гірчичному соусі

рецепт, як приготувати курячу грудку в вершково-гірчичному соусі, простий. Блюдо буде у вас на столі вже через півгодини. Подавати грудки можна з будь-якої кашею, з макаронами або овочевим салатом. опис приготування: Всі інгредієнти для соусу можна додавати на-віч. Краще використовуйте жирні в...

Куряча грудка в часниковому соусі

Куряча грудка в часниковому соусі

Поділюся з вами простим рецептом курячої грудки в часниковому соусі. Це відмінний спосіб порадувати домочадців чимось новеньким — адже курку посипаємо смаженим беконом! оригінально, ароматно і ситно! опис приготування: Чим мені подобається цей простий рецепт курячої грудки в часниковому соусі?...

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Куряча грудка в лимонно-шпинатному соусі

Чудово смачне весняне блюдо з курки в кислуватому лимонному соусі опис приготування: Беремо куряче м'ясо, промиваємо його і висушуємо на паперовому рушнику. нагріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курячі грудки по 4 хв з кожного боку. М'ясо перекладаємо в тарілки, а в сковороду дода...

Куряча грудка в вершковому соусі

Куряча грудка в вершковому соусі

Куряча грудка, приготована в бульйоні зі збитими вершками. опис приготування: 1. Розігріти духовку до 200 градусів. 2. Полити курячі грудки лимонним соком, приправити сіллю і перцем. 3. Нагріти масло в кассероль. Підсмажити курочку з обох сторін. 4. Помістити кассероль в розігріту духовку на 5...