Рецепт Курка з руколлою

Рецепт Курка з руколлою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування запеченої курки з руколлою, панірувальними сухарями і цибулею.


опис приготування:

Розігріти духовку до 220градусов. На аркуші для випічки викласти панірувальні сухарі з маслом, перемішати. випікати, перемішуючи один раз, до золотисто-коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти в миску. Викласти борошно і яйця в різні миски, приправити сіллю і перцем.

Викласти курячі грудки між двома великими частинами поліетиленової плівки. Відбити молотком для м'яса до товщини 12 мм. Обваляти курку з обох сторін в борошні, струшуючи надлишки, потім занурити в яєчну суміш, а після в панірувальні сухарі. Запікати курку від 10 до 15 хвилин.

У мисці збити залишилися 2 столові ложки масла і лимонний сік, приправити сіллю і перцем. Додати Руколла і цибулю, перемішати. Подавати курку з салатом і шматочками лимона.


  • панірувальних сухарів— 1 1/4 склянки
  • борошна— 1/3 склянки
  • великих яйця— 2 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • половины куриной грудки без кожи— 4 штуки
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • руколли— 150 грам
  • маленький червоний лук— 1 штука
Розігріти духовку до 220градусов. На аркуші для випічки викласти панірувальні сухарі з маслом, перемішати. випікати, перемішуючи один раз, до золотисто-коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти в миску. Викласти борошно і яйця в різні миски, приправити сіллю і перцем.

Викласти курячі грудки між двома великими частинами поліетиленової плівки. Відбити молотком для м'яса до товщини 12 мм. Обваляти курку з обох сторін в борошні, струшуючи надлишки, потім занурити в яєчну суміш, а після в панірувальні сухарі. Запікати курку від 10 до 15 хвилин.

У мисці збити залишилися 2 столові ложки масла і лимонний сік, приправити сіллю і перцем. Додати Руколла і цибулю, перемішати. Подавати курку з салатом і шматочками лимона.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...