Рецепт Куряча гомілка під соусом
Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис.
опис приготування:
В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти велику кількість наборів, таких як: для м'ясо, для курки і тд. сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати курячу гомілку під соусом, ще не раз стане вам у пригоді!
- курячі гомілки— 5 штук(по 1 шт. на порцію)
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Прованські трави— За смаком
- часник— 1-2 зубчиків
- крем— 200 грам
- сир твердий— 70-80 грам
Посоліть і приправте спеціями м'ясо, залиште його на 5 хвилин.
Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть на форму м'ясо, полийте його трошки маслом, щоб в результаті вийшла гарна скоринка. Поставте деко в гарячу духовку на 35 хвилин. Температура запікання - 220-250 градусів.
Поки запікається м'ясо, є час зробити соус. Візьміть глибоку посудину, змішайте в ній сметану з сиром, часником, сіллю і спеціями.
Кількість сиру регулюйте самостійно. Соус повинен вийти густий, щоб не стікав сильно з м'яса.
Дістаньте готове м'ясо. Перевірте його на готовність зубочисткою: якщо сік прозорий при проколі — можна діставати гомілки з духовки.
Розподіліть соус по гарячому м'яса, надішліть гомілки ще на пару хвилин в духовку, щоб розплавився сир.
Курячі гомілки під соусом готові! Подавайте блюдо гарячим з зеленню і гарніром.
Подібні рецепти
Гомілка куряча фарширована
Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...
Куряча гомілка в рукаві
Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...
Куряча гомілка в листковому тісті
Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Куряча грудка під сметанно-часниковим соусом
На гарнір до цього блюда ідеально підійдуть свіжі овочі або картопляне пюре. У грудки, приготовленої за цим рецептом, дуже апетитна скоринка, а сама вона виходить дуже ніжна і соковита. опис приготування: Куряча грудка в сметанному соусі відмінна альтернатива вашому повсякденному вечері. Готув...