Рецепт Куряча гомілка під соусом

Рецепт Куряча гомілка під соусом
Кількість порцій: 5 Час приготування: 45 хв.
Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис.

опис приготування:

В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти велику кількість наборів, таких як: для м'ясо, для курки і тд. сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати курячу гомілку під соусом, ще не раз стане вам у пригоді!

  • курячі гомілки— 5 штук(по 1 шт. на порцію)
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Прованські трави— За смаком
  • часник— 1-2 зубчиків
  • крем— 200 грам
  • сир твердий— 70-80 грам
Куряча гомілка під соусом - фото крок 1 Підготуйте продукти. Курячі гомілки гарненько вимийте, видаліть з них залишки пір'я і грубу жовту шкірку на суглобах. Обсушити паперовим рушником.

Куряча гомілка під соусом - фото крок 2 Посоліть і приправте спеціями м'ясо, залиште його на 5 хвилин.

Куряча гомілка під соусом - фото крок 3 Форму для запікання змастіть маслом. Викладіть на форму м'ясо, полийте його трошки маслом, щоб в результаті вийшла гарна скоринка. Поставте деко в гарячу духовку на 35 хвилин. Температура запікання - 220-250 градусів.

Куряча гомілка під соусом - фото крок 4 Поки запікається м'ясо, є час зробити соус. Візьміть глибоку посудину, змішайте в ній сметану з сиром, часником, сіллю і спеціями.

Куряча гомілка під соусом - фото крок 5 Кількість сиру регулюйте самостійно. Соус повинен вийти густий, щоб не стікав сильно з м'яса.

Куряча гомілка під соусом - фото крок 6 Дістаньте готове м'ясо. Перевірте його на готовність зубочисткою: якщо сік прозорий при проколі — можна діставати гомілки з духовки.

Куряча гомілка під соусом - фото крок 7 Розподіліть соус по гарячому м'яса, надішліть гомілки ще на пару хвилин в духовку, щоб розплавився сир.

Куряча гомілка під соусом - фото крок 8 Курячі гомілки під соусом готові! Подавайте блюдо гарячим з зеленню і гарніром.

Подібні рецепти

Куряча гомілка в майонезі

Гомілка куряча фарширована

Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...

Куряча гомілка в рукаві

Куряча гомілка в рукаві

Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...

Куряча гомілка в листковому тісті

Куряча гомілка в листковому тісті

Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Куряча грудка під сметанно-часниковим соусом

Куряча грудка під сметанно-часниковим соусом

На гарнір до цього блюда ідеально підійдуть свіжі овочі або картопляне пюре. У грудки, приготовленої за цим рецептом, дуже апетитна скоринка, а сама вона виходить дуже ніжна і соковита. опис приготування: Куряча грудка в сметанному соусі відмінна альтернатива вашому повсякденному вечері. Готув...