Рецепт Куряча гомілка в листковому тісті

Рецепт Куряча гомілка в листковому тісті
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово!

опис приготування:

Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Листкове тісто пропікається швидко, а смак ніжок виходить надзвичайним! На гарнір можна відварити картопляне пюре або просто подати курячу гомілку в листковому тісті в домашніх умовах як самостійну страву, разом зі свіжими овочами.


  • курячі гомілки— 8 штук
  • Листкове тісто— 400 грам
  • яйце— 1 штука
  • Сіль і перець— За смаком
  • Рослинна олія— 50 грам
Куряча гомілка в листковому тісті - фото крок 1 1. Ця страва готується елементарно, головне, щоб у вас під рукою були курячі гомілки, листкове тісто, сіль і приправи. Ще буде потрібно одне яйце. Відразу ніжки слід обсмажити на олії до золотистого кольору.

Куряча гомілка в листковому тісті - фото крок 2 2. Після цього їх потрібно загорнути в листкове тісто. Робиться це так: нарізаємо тонкими смужками (шириною не більше 1 см) тісто і кожної з них обмотуємо навколо гомілку.

Куряча гомілка в листковому тісті - фото крок 3 3. Так чинимо з усіма іншими, після чого відправляємо їх в форму для випікання. Не забудьте змастити кожну яйцем за допомогою кулінарного пензлика.

Куряча гомілка в листковому тісті - фото крок 4 4. Ось такі красиві і незвичайні виходять наші курячі гомілки в листковому тісті. Кінчик обов'язково закрийте фольгою, щоб зручно було їсти.

Подібні рецепти

Куряча грудка в листковому тісті

Засолка черевець сьомги

Ця страва швидше для святкового столу, ніж для звичайної вечері. Адже на нього доведеться витратити час, якого нам завжди не вистачає. Але результат того вартий, повірте! опис приготування: Смачна куряча грудка з начинкою в обрамленні листкового тіста — це дуже смачно. Рецепт приготування куря...

Куряча гомілка в майонезі

Куряча гомілка в майонезі

Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...

Куряча гомілка в рукаві

Куряча гомілка в рукаві

Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...

Куряча гомілка під соусом

Куряча гомілка під соусом

Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис. опис приготування: В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти в...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...