Рецепт Крем для чізкейку

Рецепт Крем для чізкейку
Кількість порцій: 12 Час приготування: 20 хв.
Сьогодні ми будемо готувати крем для чізкейку. точніше, найсмачніший крем, а він же — начинка для класичного нью-йоркського чізкейку. Готується досить просто.

опис приготування:

Готується чізкейк не зовсім просто, проте сам крем для чізкейку готується досить легко! Для цього нам потрібен міксер і продукти. Однак потрібно врахувати, що вершковий сир і яйця необхідно заздалегідь вийняти з холодильника, щоб вони встигли нагрітися до кімнатної температури. Так як холодні продукти вимагають більшого часу для взбалстиванія, це це може привести до того, що начинка стане перенасичена повітрям, що в результаті може зробити її пухкої.

Останнім шаром ми додаємо змішані, але не збиті вершки і лимонний сік.

Уже готовий чізкейк зазвичай справляє враження злегка недопеченого - при легкому потряхіваніі начинка в центрі повинна тремтіти. Тільки повністю охолонувши, начинка стане щільною, але при цьому збереже свою неповторну гладку текстуру.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Вершковий сир— 750 грам
  • Терта апельсинова цедра— 2 чайних ложки
  • Терта лимонна цедра— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Склянка
  • яйця— 3 штуки
  • жирні вершки 35%  — 180 мілілітрів
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
Крем для чізкейку - фото крок 1 В удобную посуду выкладываем сливочный сыр.

Крем для чізкейку - фото крок 2 К сыру добавляем цедру лимона и апельсина.

Крем для чізкейку - фото крок 3 Додаємо цукор і збиваємо міксером.

Крем для чізкейку - фото крок 4 продовжуючи збивати, добавляем яйца по одному.

Крем для чізкейку - фото крок 5 Готовый крем выливаем на корж. Затем в отдельной посуде смешиваем сливки и лимонный сок.

Крем для чізкейку - фото крок 6 Готовый крем равномерно распределяем при помощи лопатки, сверху заливаем все сливками, а затем отправляем чизкейк выпекаться в духовку.

Подібні рецепти

Кавовий крем для торта

Булочки на сухому молоці

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта ми будемо готувати з вершків, яєчних жовтків, шоколад і Цукор. Дуже смачний крем розрахований на торт з 16-18 млинців. готуємо? опис приготування: Готувати крем для млинцевого торта досить просто. Найважливіше точно слідувати рецептом. Успіх приготування даного крему ...

Крем для еклерів масляний

Крем для еклерів масляний

Крем для еклерів масляний прекрасна ідея для наповнення смачних, заварних еклерів. Готується досить просто і швидко. Для приготування ми використовуємо вершкове масло, борошно, молоко, цукор і яйця. опис приготування: Приготувати крем для еклерів масляний — дуже просто. Для цього нам знадобить...