Рецепт Крем для еклерів масляний
Крем для еклерів масляний прекрасна ідея для наповнення смачних, заварних еклерів. Готується досить просто і швидко. Для приготування ми використовуємо вершкове масло, борошно, молоко, цукор і яйця.
опис приготування:
Приготувати крем для еклерів масляний — дуже просто. Для цього нам знадобиться сковорідка, дві каструлі і раковина з льодом Крем виходить такий же смачний, як в радянських еклери. Спочатку борошно ми трохи обсмажуємо, щоб у неї з'явився легкий пряний аромат, але цього можна і не робити, потім готуємо відразу в двох каструлях паралельно, щоб заощадити час. Потім готуємо на вогні крем і тут потрібно бути гранично уважним і не відходити від нього ні на крок.
Бажаю успіхів і приємного апетиту!
- молоко— 1 1/3 склянки
- яйця— 2 штуки
- цукор— 1 Склянка
- борошно— 2 Ст. ложки
- Олія— 50 грам
- Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
Муку пересыпаем в кастрюлю и разбиваем в нее яйца. гарненько перемішуємо, щоб не залишилося грудок. В другу кастрюлю наливаем молоко и всыпаем сахар и варим до закипания.
Горячее молоко тонкой струйкой вливаем в яичную смесь, при этом очень активно перемешиваем. Яйця не должны успеть свернуться!
Затем кастрюлю ставим обратно на средний огонь и постоянно перемешиваем (!). За это время должна выпариться жидкость. Жидкость должна превратиться в довольно густой крем. Потім знімаємо каструлю з вогню. Добавляем масло и сливочное масло. Размешиваем до полного растворения масла.
Затем крем необходимо резко остудить. Для этого нам пригодится лед или же раковина с ледяной водой. Кастрюлю опускаем в холодную воду и перемешивая, охолоджуємо.
Готовые и остывшие эклеры сбоку разрезаем и начиняем кремом. Затем обратно закрываем и все готово. Смачного!
Подібні рецепти
Святкові булочки з марципаном і цукатами
Еклери - це повітряні і найніжніші тістечка, всередині яких знаходиться дуже смачний крем. І ось саме він надає десерту неповторний смак. пропонуємо рецепт, як приготувати крем для еклерів. опис приготування: В якості начинки для еклерів можна використовувати дуже багато різних кремів, наприкл...
Крем для безе
Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...
Крем для бісквіта зі сметани
Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...
Крем для млинцевого торта
Крем для млинцевого торта ми будемо готувати з вершків, яєчних жовтків, шоколад і Цукор. Дуже смачний крем розрахований на торт з 16-18 млинців. готуємо? опис приготування: Готувати крем для млинцевого торта досить просто. Найважливіше точно слідувати рецептом. Успіх приготування даного крему ...
Крем для чізкейку
Сьогодні ми будемо готувати крем для чізкейку. точніше, найсмачніший крем, а він же — начинка для класичного нью-йоркського чізкейку. Готується досить просто. опис приготування: Готується чізкейк не зовсім просто, проте сам крем для чізкейку готується досить легко! Для цього нам потрібен міксе...