Рецепт Крем для еклерів масляний

Рецепт Крем для еклерів масляний
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Крем для еклерів масляний прекрасна ідея для наповнення смачних, заварних еклерів. Готується досить просто і швидко. Для приготування ми використовуємо вершкове масло, борошно, молоко, цукор і яйця.

опис приготування:

Приготувати крем для еклерів масляний — дуже просто. Для цього нам знадобиться сковорідка, дві каструлі і раковина з льодом Крем виходить такий же смачний, як в радянських еклери. Спочатку борошно ми трохи обсмажуємо, щоб у неї з'явився легкий пряний аромат, але цього можна і не робити, потім готуємо відразу в двох каструлях паралельно, щоб заощадити час. Потім готуємо на вогні крем і тут потрібно бути гранично уважним і не відходити від нього ні на крок.

Бажаю успіхів і приємного апетиту!


  • молоко— 1 1/3 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • цукор— 1 Склянка
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Олія— 50 грам
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
Крем для еклерів масляний - фото крок 1 Сначала на сковородке обжариваем муку, чтоб она приобрела красивый ореховый аромат.

Крем для еклерів масляний - фото крок 2 Муку пересыпаем в кастрюлю и разбиваем в нее яйца. гарненько перемішуємо, щоб не залишилося грудок. В другу кастрюлю наливаем молоко и всыпаем сахар и варим до закипания.

Крем для еклерів масляний - фото крок 3 Горячее молоко тонкой струйкой вливаем в яичную смесь, при этом очень активно перемешиваем. Яйця не должны успеть свернуться!

Крем для еклерів масляний - фото крок 4 Затем кастрюлю ставим обратно на средний огонь и постоянно перемешиваем (!). За это время должна выпариться жидкость. Жидкость должна превратиться в довольно густой крем. Потім знімаємо каструлю з вогню. Добавляем масло и сливочное масло. Размешиваем до полного растворения масла.

Крем для еклерів масляний - фото крок 5 Затем крем необходимо резко остудить. Для этого нам пригодится лед или же раковина с ледяной водой. Кастрюлю опускаем в холодную воду и перемешивая, охолоджуємо.

Крем для еклерів масляний - фото крок 6 Готовые и остывшие эклеры сбоку разрезаем и начиняем кремом. Затем обратно закрываем и все готово. Смачного!

Подібні рецепти

Крем для еклерів

Святкові булочки з марципаном і цукатами

Еклери - це повітряні і найніжніші тістечка, всередині яких знаходиться дуже смачний крем. І ось саме він надає десерту неповторний смак. пропонуємо рецепт, як приготувати крем для еклерів. опис приготування: В якості начинки для еклерів можна використовувати дуже багато різних кремів, наприкл...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта

Крем для млинцевого торта ми будемо готувати з вершків, яєчних жовтків, шоколад і Цукор. Дуже смачний крем розрахований на торт з 16-18 млинців. готуємо? опис приготування: Готувати крем для млинцевого торта досить просто. Найважливіше точно слідувати рецептом. Успіх приготування даного крему ...

Крем для чізкейку

Крем для чізкейку

Сьогодні ми будемо готувати крем для чізкейку. точніше, найсмачніший крем, а він же — начинка для класичного нью-йоркського чізкейку. Готується досить просто. опис приготування: Готується чізкейк не зовсім просто, проте сам крем для чізкейку готується досить легко! Для цього нам потрібен міксе...